ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ...ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;;

 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΧΑΡΤΙ 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ 

ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ...ΕΝΕΡΓΕΙΑ 

ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΟΜΩΣ, 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;;


Η ελίτ του Νταβός δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να εφαρμόσει την ατζέντα 30.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν το μαύρο σχέδιο που δυσκολεύει το WEF με όλο και μεγαλύτερη αντίσταση από τους λαούς.

Οι Ολλανδοί αγρότες παλεύουν για την επιβίωσή τους και βρίσκουν υποστήριξη σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών. Έχουν μαζέψει πολύ σκατό στις σκατοδεξαμενές τους για να το παραδώσουν στους ολλανδούς πολιτικούς...

Βλέπουμε διαμαρτυρίες παντού. Σ' όλη την ΕΕ και τον υπόλοιπο κόσμο, και είμαστε στην αρχή. Δεν έχουμε δει ακόμη τίποτε από τα μέτρα που θα πάρουν κοιμίζοντας σισγά σιγά τις μάζες. Ετσι ελπίζουν βέβαια.

Βλέπουμε διαμαρτυρίες ενάντια στις παράφρονες πολιτικές της εκπομπής του αζώτου, απο τις κλανιές των αγελάδων, διαμαρτυρίες ενάντια στον αυξανόμενο πληθωρισμό και διαμαρτυρίες ενάντια στις διεφθαρμένες και αυταρχικές κυβερνήσεις. Δεν υπάρχει πολιτικός που να μην μάχεται τον λαό του!!!! 

Είδατε τον Γερμανό τι κράξιμο έφαγε;;; Πόσο θ΄αντέξει τώρα που σε δυο βδομάδες θα πιάσει το κρύο στην Γερμανία;;; Οι Γερμανοί δεν είναι τόσο χαζοί όπως τους θεωρούν πολλοί. Εχουν περάσει πολλές καταστροφές και ας είναι πρωκτικός λαός χωρίς να παραπονιέται, ας υποκύπτει πάντα στις διεφθαρμένες εξουσίες του.

Σε καμία περίπτωση οι εξελήξεις στην ΕΕ δεν διευκολύνουν το WEF να επιτύχει τους στόχους του και την ατζεντα 30.

Ο κύριος χαζάρος Klaus Schwab, το έχει υπόψη του και ανέφερε προηγουμένως ότι έπρεπε να προετοιμαστούμε για έναν πολύ «θυμωμένο κόσμο».

Αλλά η μεγαλύτερη ενόχληση του WEF αυτή τη στιγμή είναι ένας κύριος Πούτιν.

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει στην Ουκρανία προκαλεί επικείμενες ελλείψεις ενέργειας και τροφίμων.

Οι πολίτες είναι πολύ θυμωμένοι σήμερα, αλλά μόλις αρχίσει η πείνα και είναι πολύ κοντά...οι μάζες γρήγορα μετατρέπονται σε θυμωμένο όχλο που αν αρχίσει δεν τον σταματάει κανείς. Τους φοβούνται.

Θα ανατρέψουν τις σημερινές κυβερνήσεις και θα επιτεθούν στις μαριονέτες του WEF ...

Στο παρελθόν, τέτοιες διαμαρτυρίες μπορούσαν να εμποδιστούν μοιράζοντας κάποια επιπλέον χρήματα στις μαριονέτες αλλα και τον λαό για να τους κλείσουν το στόμα τους. 

Δεν μπορουν όμως να εκτυπώσουν ενέργεια και τροφή όπως κανουν με το χρήμα, γεγονός που καθιστά δύσκολο τον έλεγχο των μαζών.

Θα περάσουμε πολύ δύσκολους μήνες. Ίσως οι πιο δύσκολες στιγμές που θα γνωρίσουμε ποτέ.

Επομένως, είναι υψίστης σημασίας να προετοιμαστείτε καλά για αυτό που έρχεται.

Φυσικά, αυτό ξεκινά με τη σωστή πληροφόρηση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο ψυχών που στέκονται δίπλα σας...


πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.