ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

 

ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ






Την στιγμή που ο Γουρλομάτης δολοφονεί μαζικά τους Ελληνες, για την προστασία του αόρατου-19, στις βόρειες χώρες της Ευρώπης, οι κυβερνήσεις του σκότους προετοιμάζονται για το ΧΑΟΣ που δημιουργούν ΣΥΝ-ΕΙΔΗΤΑ.. Οι λαοί από το πολύ το πίτουρο, την μπαμπακόπιτα και καλαμπόκι που έχαψαν τόσες δεκαετίες, πιστεύουν ότι όλα κυλούν ρολόι...αντικρύζουν όμως τους λογαριασμούς της ενέργειας που κάθε λίγες ημέρες ανεβαίνουν όπως η πίεση αίματος ενός αρρώστου. Σχεδόν κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν και οι τιμές των τροφίφων...1+1=2.


Η πολισμάνοι όμως έχουν τα όπλα, το μονοπώλιο της ΒΙΑΣ, και οι λαοί θα μαζεύουν τις σφαίρες στην πλάτη... σημειώστε την ημερομηνία 26/8/2022 όταν εμείς σας γράφουμε τι θα συμβεί σε λίγες εβδομάδες στην Ευρώπη της ισότητας, της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και των ατομικών δικαιωμάτων.

Ο θείος Κλάους σας τα έχει δηλώσει εδώ και πολλούς μήνες αλλά ποιος τον ακούει.

Που να γνώριζαν ποιοι τους κυβερνούν και γιατί κυβερνούν, τι επιδιώκουν και τι πείνα και κρύο τους περιμένει.

ΒΙΝΤΕΟ: 
Το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιεί για εμφύλιες αναταραχές καθώς οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος!
 
UK Warns Of Civil Unrest As Citizens Can't Pay Electric
 Bills! 



πηγη



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.