Η Πολιτική Μητσοτάκη αφήνει τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα..Δελτία και μείωση φωτισμού σε Δημόσιους χώρους

 

Η Πολιτική Μητσοτάκη αφήνει τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα..Δελτία και μείωση φωτισμού σε Δημόσιους χώρους


Η Πολιτική Μητσοτάκη με ΟΥΚΡΑΝΙΑ  η αποστολή Πολεμικού υλικού και ολες οι λάθος κινήσεις τους φέρνουν τους Έλληνες στη μεγαλύτερη ενεργειακή κριση…Η αποτυχημένη Κυβέρνηση ΚΟΥΛΗ βλέποντας οτι με αυτές τις κινήσεις θα μείνουμε χωρις αεριο και οτι ο Πουτιν κλείνει τις στρόφιγγες βαφτίζει την αποτυχία του πρόγραμμα εξοικονόμησης έτσι ώστε από αυτον τον Αύγουστο  να αντιμετωπίσει το ενεργειακό έλλειμμα από τη μείωση του φυσικού αερίου κατά 15%.

Ξεκινάει από τους Δημόσιους χώρους. Σβήνει τη μία στις 10 λάμπες του οδοφωτισμού και τα φώτα καλλωπισμού στα αρχαιολογικά και άλλα μνημεία μετά τις 3 το πρωί..

Ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας δήλωσε  οτι το ενδεχόμενο της υποχρεωτικής μείωσης της κατανάλωσης στα νοικοκυριά και στη βιομηχανία μέσω των εκ περιτροπής διακοπών ρεύματος, δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Οταν το σβήσιμο θα φθάσει στα νοικοκυριά με τεράστιες αυξήσεις στην κατανάλωση και θα εχουμε πολύ σύντομα ρεύμα με δελτίο για οποιον θα εχει να πληρώσει οι περισσότερες Οικογένειες θα μείνουν ΧΕΙΜΩΝΑ χωρίς ρεύμα..

Ετοιμαστείτε για αγριες καταστάσεις γιατι μας Κυβερνούν Μαριονέτες της Νεας Τάξης που δεν λογαριάζουν τις ζωές μας…Η εξαγρίωση και οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις ερχονται..

πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.