Συνέλαβαν γενίτσαροι του Μητσοτάκη τον πρόεδρο εργαζομένων του εργοστασίου Μαλαματίνα: «Είναι τιμή μου που συλλαμβάνομαι θα μπείτε και εσείς μαζί μου μέσα» (Βίντεο)

Συνέλαβαν γενίτσαροι του Μητσοτάκη τον πρόεδρο εργαζομένων του εργοστασίου Μαλαματίνα: «Είναι τιμή μου που συλλαμβάνομαι θα μπείτε και εσείς μαζί μου μέσα» (Βίντεο)



















Καταστολή με κάθε τρόπο και στραγγαλισμός κάθε προσπάθεια επανάστασης είναι οι εντολές από το χουντικό παρακράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ομάδα των SS τρομοκρατίας της κυβέρνησης συλλαμβάνει τον πρόεδρο των εργαζομένων έξω από το εργοστάσιο Μαλαματίνα με το πρόσχημα της παράνομης βίας.
Ο πρόεδρος δεν έκανε καμία έκνομη ενέργεια παρά μόνο να μαζέψει τους εργαζόμενους ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις των συναδέλφων τους.
Η αστυνομία του Μητσοτάκη πήγε με ένταλμα με σκοπό να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα.
ο πρόεδρος φωνάζει στους ανθρώπους που βρίσκονται στις κάμερες και τραβάνε το περιστατικό ότι «είναι τιμή μου που συλλαμβάνομαι αλλά να ξέρετε θα μπείτε και εσείς μαζί μου μέσα» .
Αυτή η φράση πιστεύω τα λέει όλα.

https://twitter.com/PAMEhellas/status/1559825393070260224?t=VNkb5IVOOuN_dDJjQDk7VQ&s=19

πηγη

KARDITSASTAKRA.COM

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.