Ο Αρμαγεδών έρχεται είμαστε σε θέση μάχης?

 

Ο Αρμαγεδών έρχεται είμαστε σε θέση μάχης?





Τα πράγματα δυστυχώς οδεύουν προς καταστάσεις τις οποίες πριν από δύο χρόνια περίπου δεν θα μπορούσε ούτε η πιο καλπάζουσα φαντασία να τα διανοηθεί. Ο Έλληνας για χρόνια είχε στο μυαλό του ότι τα μνημόνια και η οικονομική εξαθλίωση ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να του τύχει.

Όλοι πίστευαν βαθιά μέσα τους, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, ότι αργά ή γρήγορα θα αποπληρωθεί το χρέος που δημιουργήθηκε από τα φαγοπότια κάποιων και αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει.
Το τσουνάμι πού αχνοφαινόταν χιλιόμετρα μακριά κανένας δεν μπορούσε να περιμένει ότι θα έσκαγε πάνω του.

Πρώτα ακούστηκε ένας περίεργος ιός που έφυγε από κάποιο εργαστήριο της Κίνας. Στην πορεία αυτός ο οποίος εξελίχθηκε σαν τον φονικότερο που πέρασε πότε από την ανθρωπότητα και επέβαλαν με το ζόρι, με απειλές και εκβιασμούς, σε ανθρώπους να προχωρήσουν σε μία ιατρική πράξη με εμβόλι@ τα οποία βγήκαν σε μερικούς μήνες χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες δοκιμές, λέγοντας ότι έτσι θα σωθεί ο γενικός πληθυσμός.

Όλοι ξέρουμε το αφήγημα  του κολλάω, δεν κολλάω, μεταδίδω, δεν μεταδίδω, καταλήγω στις ΜΕΘ ή τη γλιτώνω, δεν έχει νόημα να ξανα αναφέρουμε τα ίδια πράγματα.

Από το σημείο του εμβολι@σμού και έπειτα άρχισε μία σταδιακή αραίωση πληθυσμού στη χώρα που είχε την πηγή στους θανάτους από covi-d λόγω της υποστελέχωσης των νοσοκομείων και της ανύπαρκτης ιατρικής περίθαλψης αλλά συνεχίστηκε και με περίεργα περιστατικά ανακοπής καρδιάς όπου το φαινόμενο τείνει να γίνει καθημερινή συνήθεια.

Όλοι γνωρίζουμε αλλά φυσικά αυτοί που σχεδίασαν όλο αυτό το πράγμα γνώριζαν ότι κανένας δεν μπορεί να το αποδείξει. Ήξεραν ότι αν κάποιος μάζευε αποδεικτικά στοιχεία και τα κατέθετε εκεί που έπρεπε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, οπότε πήραν τα μέτρα τους για να μην μπορεί να εντοπιστεί η αιτία θανάτου.

Το τελευταίο διάστημα κατά το οποίο ο ιός τείνει να γίνει ενδημικός και πάλι κάποιοι πίστεψαν ότι τελειώνει εδώ το μαρτύριο. Φυσικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων είχε άλλα σχέδια.

Κλιματική αλλαγή, αποκλεισμό της Ρωσίας και εκτίναξη της τιμής των πάντων στα ύψη, ευλογιά των πιθήκων, νέοι ιοί που ξεφυτρώνουν σαν τα αγριόχορτα κάνοντας πολλούς να απορούν πώς είναι δυνατόν να έρχονται τώρα στο φως και τα προηγούμενα χρόνια να μην υπήρχε κανένας και πάει λέγοντας.

Οι καταστάσεις που θα ζήσουμε από δω και πέρα θα γραφτούν σε βιβλία για να διδάσκονται οι επόμενες γενιές.

Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούν, να σταματήσουν να τρώγονται μεταξύ τους και να γίνουν επιτέλους οι κατάλληλες κινήσεις με σκοπό την αντίσταση και να σταλεί το μήνυμα ότι πλέον ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.

Όλοι οφείλουμε και πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και να συμμετέχουμε μαζικά σε οποιαδήποτε μορφής αντίστασης η οποία θα οργανωθεί από αυτούς που πρέπει.

πηγη

 KARDITSASTAKRA.COM

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.