Εχθρός της Ελλάδας, εχθρός των Ελλήνων, ήρθε η ώρα να οδηγηθεί σε ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία


Εχθρός της Ελλάδας, εχθρός των Ελλήνων, ήρθε η ώρα να οδηγηθεί σε ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία







Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απέτυχε παταγωδώς στην αντιμετώπιση του Covid-19, όπου επέβαλε μια διχαστική πολιτική στην κοινωνία, αφού ως σύγχρονος “Φαραώ” την χώρισε σε πειθαρχημένους πολίτες και δήθεν απείθαρχους, που τους ονόμασε αρνητές, επειδή αυτοί θεώρησαν ότι είναι κυρίαρχοι του σώματός τους και εναντιώθηκαν στην φασιστικού τύπου υποχρεωτικότητα!


Όταν το πανδημικό υγειονομικό πρόβλημα ασθενείας των πολιτών, δεν αγγίζει τους παράνομους μετανάστες και τους ρομά, αυτός ο άνθρωπος “πολιτικό τέρας”, έθεσε σε υποχρεωτική αναστολή, τους πλέον αναγκαίους νοσοκομειακούς επιστήμονες, το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ, που όντες γνώστες των επιχειρουμένων ιατρικών πράξεων με αγνώστων στοιχείων σύνθεσης του χρησιμοποιουμένου εμβολιαστικού ιάματος και μάλιστα χωρίς οριστική χρονική διερεύνηση, αποτελεσματικότητα και αδειοδότηση από τους αρμοδίους Φορείς Υγείας, αρνήθηκαν να εμβολιαστούν!

Αγνοώντας δεκάδες επιστήμονες παγκοσμίου κύρους (ιατρούς, ιολόγους, βιοχημικούς, μοριακούς βιολόγους, παθολόγους-ανατόμους κ.α.), επειδή είχαν αντίθετη άποψη από της δικής του επιστημονικής ομάδας!

Όταν αποκρύπτει ιατρική έκθεση – μελέτη των κ.κ. Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Θόδωρου Λύτρα, επίκουρου καθηγητή Δημόσιας Υγείας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ και τη σχέση της θνητότητας με τις περιορισμένες δυνατότητες του ΕΣΥ! Μια έρευνα που

ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο και την οποία επί μήνες απέκρυπτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του!

Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέβαλε απόλυτα φασιστικά διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα που ο συνταξιούχος άνω των 60 ετών δεν εμβολιαζόταν!

“Εχθρός” της Πίστης μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, “εκδίωξε” από την Εκκλησία του Θεού και την συμμετοχή των “Φαρισαίων” ιεραρχών τον πιστό λαό! Του απαγόρευσε του λαού μας την συμμετοχή του στα Θεία Πάθη του Θεανθρώπου Χριστού και στην Αγία Του Ανάσταση! Του απαγόρευσε την λιτανεία και την περιφορά της Παναγίας του και των Αγίων της Πίστης μας! Του απαγόρευσε την Θεία Κοινωνία που εξαγνίζει την ψυχή και το σώμα του! Του απαγόρευσε την προσέλευση στους Ιερούς Ναούς για να λειτουργηθεί, να προσευχηθεί, να ανάψει ένα κεράκι!

“Υπηρέτης” της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης ο Πρωθυπουργός…

Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων ως Πρωθυπουργός, υπεραμύνθηκε της πολυπολιτισμικότητας! Δηλαδή, οραματιζόμενος μια Κοινωνία στην Ελλάδα, εντελώς αχταρμά, με βίαιη αφομοίωση Ασιατών, Αφρικανών και λοιπών! Έχοντας την απόλυτη ευθύνη της μεταναστευτικής πολιτικής τα 3 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο, της αθρόας εισόδου παράνομων μεταναστών με την προσπάθεια εθνοτικής αλλοίωσης της Ελλάδος! Μεταναστευτικά στίφη αλλόθρησκων, ΄που πολλοί εξ αυτών είναι περιθωριακά στοιχεία, εγκληματικά στοιχεία!

Ο οποίος Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να λύσει το ζήτημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα μέσω των παράνομων μεταναστών! Τουτέστιν, προτρέποντας τις Ελληνίδες να παντρεύονται αλλόθρησκους και αλλοεθνείς!

Αυτός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, “έκαψε και πλημύρισε την Ελλάδα”, μέχρι και ο επονομαζόμενος καλύτερος δρόμος της Ευρώπης – η Αττική Οδός – έκλεισε με μία χιονόπτωση και για τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, όλα καλώς καμωμένα!

Δεν είχαμε καμιά παραίτηση Υπουργού από ντροπή, από ευαισθησία, για το πολιτικά εγκλήματα αυτής της 3ετίας Μητσοτάκη, για τα μάτια του κόσμου τέλος πάντων βρε αδελφέ!

Η δε Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ πάντα άφωνη, άλαλη, συμμετέχουσα στα πολιτικά εγκλήματα της κυβέρνησής της! Όντας η χειρότερη Κ.Ο. της ΝΔ από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα!

Εξεταστική Επιτροπή και ακολουθεί Ειδικό Δικαστήριο…

Έτσι στην εποχή Μητσοτάκη, με την ανελευθερία του Τύπου και την απόλυτα υποδούλωση των Συστημικών ΜΜΕ στο καθεστώς Μητσοτάκη με το “μπούκωμά τους” από τις “λίστες Πέτσα”, με τη διαπλοκή συγγενών και φίλων του Καθεστώτος να καλπάζει, έσκασε ξαφνικά και το σκάνδαλο υποκλοπής – παρακολούθησης του τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη!

Μια ενέργεια αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική!

Μια φασιστικού τύπου ενέργεια, που την απόλυτη ευθύνη την έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Κι ας επέρριψε τις ευθύνες, αποδεχόμενος την παραίτησή τους, στον Γ.Γ. του και ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, για τον οποίο μια μέρα μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ, άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο επειδή ο κ. Κοντολέων δεν πληρούσε τα απαραίτητα στοιχεία γι΄ αυτήν την τόσο νευραλγική θέση!

Μπορεί λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μας είπε, πως δεν άκουσε, δεν ήξερε, δεν γνώριζε, αλλά δυστυχώς γι΄ αυτόν δεν πείθει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό!

Η 22α Αυγούστου 2022, όταν δηλαδή ανοίγει η Βουλή των Ελλήνων, αντί για την 1η Σεπτεμβρίου 2022, κατόπιν του αιτήματος του Αλέξη Τσίπρα και το οποίο αδυνατούσε ο Πρωθυπουργός να μην το κάνει δεκτό, όπως και ότι συμφωνεί στη Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση όλων των πτυχών του σκανδάλου Μητσοτάκης Gate, των τηλεφωνικών υποκλοπών!

Εκεί εκ των πραγμάτων θα συρθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναλάβει την πολιτική ευθύνη! Όσον δε αφορά την ποινική ευθύνη και η οποία υπάρχει,  θα προωθηθεί στη Δικαιοσύνη από το Ειδικό Δικαστήριο που οσονούπω φτάνει!!

πηγη

KARDITSASTAKRA.COM

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.