Ο ΟΗΕ δηλώνει πως θα βάλει τέλος στην «παραπληροφόρηση», στις «επικίνδυνες» θεωρίες συνωμοσίας και σε όποιον τολμά να ισχυριστεί ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι δίκαιες και διαφανείς!?

Ο ΟΗΕ δηλώνει πως θα βάλει τέλος στην «παραπληροφόρηση», στις «επικίνδυνες» θεωρίες συνωμοσίας και σε όποιον τολμά να ισχυριστεί ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι δίκαιες και διαφανείς!?

 

Ο ΟΗΕ δηλώνει πως θα βάλει τέλος στην «παραπληροφόρηση», στις «επικίνδυνες» θεωρίες συνωμοσίας και σε όποιον τολμά να ισχυριστεί ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι δίκαιες και διαφανείς!?



Η UNESCO δήλωσε ότι ανησυχεί σοβαρά για την αύξηση της «παραπληροφόρησης» και των «θεωριών συνωμοσίας». Και σχεδιάζουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό μέσω ενός δικτύου πληροφοριοδοτών.

«Οι θεωρίες συνωμοσίας μπορεί να είναι επικίνδυνες», προειδοποίησε η υπηρεσία του ΟΗΕ. «Συχνά αγνοούν τα επιστημονικά στοιχεία και πολώνουν την κοινωνία με τρομερές συνέπειες. Αυτό πρέπει να σταματήσει».

Ο γενικός διευθυντής της Unesco προειδοποίησε ότι οι «θεωρίες συνωμοσίας» θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στους ανθρώπους καθώς και στην υγεία τους. «Ενισχύουν τις εσφαλμένες αντιλήψεις για την πανδημία, ενισχύοντας τα στερεότυπα που μπορούν να τροφοδοτήσουν τη βία και τις βίαιες, εξτρεμιστικές ιδεολογίες», δήλωσε η Audrey Azoulay.

Η υπηρεσία του ΟΗΕ έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να εντοπίσουν, να απομυθοποιήσουν και να αναφέρουν «θεωρίες συνωμοσίας» για να αποτρέψουν την περαιτέρω διάδοσή τους.

Αυτή η εκστρατεία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Twitter και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο. Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν δημιουργήσει μια εργαλειοθήκη για να «καταρρίψουν» τέτοιες θεωρίες και να δυσφημήσουν όποιον τολμά να ισχυριστεί ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι δίκαιες και διαφανείς.

Ο ΟΗΕ προειδοποίησε επίσης ότι ο Τζορτζ Σόρος, οι Ρότσιλντ και το Ισραήλ δεν πρέπει να συνδέονται με «υποτιθέμενες συνωμοσίες» .

Τα παγκόσμια γεγονότα «δεν χειραγωγούνται κρυφά στα παρασκήνια από ισχυρούς παίκτες με κακόβουλη πρόθεση», υποστήριξε η υπηρεσία του ΟΗΕ.

Και εάν κάποιος, επομένως, συναντήσει κάποιον που πιστεύει ότι η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να εδραιώσει την εξουσία ή να κατευθύνει γεγονότα, τότε αυτό το άτομο πρέπει να αναλάβει δράση. Σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ, όταν συναντά κανείς έναν «θεωρητικό συνωμοσίας», σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπαίνει σε συζήτηση.

Ποιοι στ’αλήθεια παραπληροφορούν το κόσμο;

Ένας «θεωρητικός συνωμοσίας», για παράδειγμα, απο την αρχή έλεγε ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε «τεχνητά» και αυτό θεωρούνταν παραπληροφόρηση. Ωστόσο, η εμφάνιση του ιού Covid-19, εξηγήθηκε σε άρθρο του Lancet από τον καθηγητή της Κολούμπια Τζέφρι Σακς (πιο συστημικός πεθαίνεις), ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο ιός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο των ΗΠΑ χάρη στα επιτεύγματά τους στον τομέα της βιοτεχνολογίας.

Αν θυμηθούμε τι μας έλεγαν απο την αρχή οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι, θα παρατηρήσουμε πως αν όχι όλα, (κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα) απο αυτά τα οποία μας έλεγαν, καταρρίφθηκαν! Και αντίστροφα όλα όσα καταρρίφθηκαν τα έλεγαν “επικίνδυνοι” συνομωσιολόγοι!

Ας θυμήσουμε μερικά μόνο απο αυτα:

Τα εμβόλια είναι απόλυτα ασφαλή – δεν μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι τον ιό – αν εμβολιαστεί το 60% θα σβήσει ο ιός, και πολλές ακόμα αντιεπιστημονικές μπούρδες που έχουν καταρριφθεί απο συνομωσιολόγους!

Εμείς είμασταν που λέγαμε πως οι θάνατοι απο οποιαδήποτε αιτία, ακόμα κι απο τροχαίο, προσμετρώνται ως θάνατοι απο Covid19 αρκεί ο θανών να ήταν θετικός. Φυσικά τότε κάθε τέτοια αναφορά έβγαινε ψευδής απο τα ellinika hoaxes αλλα κι απο επίσημα χείλη, σήμερα απλά επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα μας και βγάζουν ψεύτες τους εαυτούς τους!

Ένα άλλο ερώτημα είναι τι θα κάνετε με τους πολιτικούς, που καταγγέλουν τις κυβέρνησεις; θα συλλάβεται και γερουσιαστές των ΗΠΑ και πολιτικούς άλλων χωρών που καταγγέλουν την ίδια την κυβερνηση τους για συνωμοσία;

Με τους πολιτικούς που λένε ψέματα και μετά διαψεύδουν τις δηλώσεις τους; Τι θα κάνετε κ με αυτούς;

Πείτε μας τι γίνεται στην περίπτωση που ο ΙΔΙΟΣ Ο FDA κοροϊδεύει όλο τον πλανήτη λέγοντας ψέματα με ένα απίστευτο “τρικ” δίνοντας τελική άδεια σε ένα εμβόλιο που δεν είχε καν κυκλοφορήσει;;;

Αυτά που λέτε ίσως να “περνούσαν” στο κοινό, ακόμα και μέχρι τα τέλη του 2021 αλλα πλέον οι εγκληματικές σας πολιτικές επιβεβαιώθηκαν και επιβεβαιώνονται καθημερινά. Ακόμα κι αν βγάλετε νόμο πως θα συλλαμβάνονται όλοι όσοι αμφισβητούν την προπαγάνδα Covid19, ο κόσμος έχει ενημερωθεί και το τέλος σας πλησιάζει.

Μόνο νεκρούς θα καταφέρετε να μας κλείσετε το στόμα!

Δείτε ακόμα: Σύμφωνα με νέα έρευνα: Η αλλαγή του DNA από τα εμβόλια COVID μπορεί να επεκταθεί στα αναπαραγωγικά κύτταρα και να επηρεάσει τα βρέφη!


Πηγή 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.