ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ

 

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ

Οι μάσκες αρχίζουν να πέφτουν! *”Το κινεζικό βιολογικό εργαστήριο στη Γουχάν ανήκει στην GlaxoSmithKline, η οποία (κατά λάθος) κατέχει την Pfizer!”* (που φτιάχνει το εμβόλιο κατά του ιού που (κατά λάθος) ξεκίνησε στο εργαστήριο βιολογίας της Γουχάν και χρηματοδοτήθηκε (κατά λάθος) από τον Δρ Φάουτσι που (κατά λάθος) προωθεί το εμβόλιο!

*”Η GlaxoSmithKline διοικείται (κατά λάθος) από το οικονομικό τμήμα της Black Rock, το οποίο (κατά λάθος) διαχειρίζεται τα οικονομικά της εταιρείας Open Foundation (Soros Foundation), η οποία (κατά λάθος) διαχειρίζεται τη γαλλική AXA!”*

Ο Σόρος (κατά σύμπτωση) είναι ιδιοκτήτης της γερμανικής εταιρείας Winterthur, η οποία (συμπτωματικά) έχτισε ένα κινεζικό εργαστήριο στη Γουχάν, και αγοράστηκε από τη γερμανική Allianz, η οποία (συμπτωματικά) έχει ως μέτοχο τη Vanguard, η οποία (συμπτωματικά) είναι μέτοχος της Black Rock. που (συμπτωματικά) ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες και διαχειρίζεται περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου παγίου κεφαλαίου. Ο «Black Rock» είναι επίσης (κατά λάθος) βασικός μέτοχος της MICROSOFT, η οποία ανήκει στον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος (κατά λάθος) είναι μέτοχος της Pfizer (που – θυμηθείτε – πούλησε ένα θαυματουργό εμβόλιο) και (κατά λάθος) είναι πλέον ο πρώτος χορηγός. του ΠΟΥ!

Τώρα καταλαβαίνετε πώς μια νεκρή νυχτερίδα που πουλήθηκε σε μια υγρή αγορά στην Κίνα μόλυνε ΟΛΟ τον ΠΛΑΝΗΤΗ!»

Τώρα ξέρετε!

Μηνυμα Αναγνωστη μας

πηγη

Κατοχικά Νεα 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.