Ομιλία «ΓΡΟΘΙΑ» στην λεγόμενη «Νέα Τάξη»! Όσα έλεγε ο Λιακόπουλος ακούγονται σε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ του πλανήτη, BINTEO


Ομιλία «ΓΡΟΘΙΑ» στην

 λεγόμενη «Νέα Τάξη»! Όσα

 έλεγε ο Λιακόπουλος

 ακούγονται σε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ

 του πλανήτη, BINTEO


Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες προετοιμαστείτε…


Ο Alexander Charles Antic είναι Αυστραλός πολιτικός που είναι Γερουσιαστής στην Νότια Αυστραλία από το 2019. Είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος.

Σε μία ομιλία, η οποία χαρακτηρίστηκε από όσους την άκουσαν «μοναδική», δήλωσε:

«Ο covid εξακολουθεί να σας φαίνεται ως επείγουσα ανάγκη;

Η μεγαλύτερη έκτακτη ανάγκη που βλέπω είναι η έλλειψη δύναμης και φυσικά το μοτίβο συνεχίζεται με το θλιβερό παγκόσμιο οργανισμό υγείας που κηρύσσει την ευλογιά των πιθήκων ως παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία!

 Και ακολουθεί η λεγόμενη κλιματική κρίση. Το κοινοβούλιο της Νότιας Αυστραλίας κήρυξε πρόσφατα κατάσταση έκτακτης ανάγκης  για το κλίμα χωρίς πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία και η προτεινόμενη λύση είναι η μετατροπή της οικονομίας σε μηδενικές εκπομπές ρύπων, φοβερός στόχος!

Πώς θα επιτευχθεί;;; θα περιλαμβάνει περισσότερο κυβερνητικό έλεγχο στην ζωή σας, περιορίζοντας την ικανότητά σας να διευθύνετε επιχειρήσεις όπως θέλετε, περιορίζοντας τις δυνατότητές σας για να αγοράσετε ό,τι θέλετε, να πηγαίνετε όπου θέλετε, μαζί με τα καύσιμα, τα τρόφιμα και τις τιμές του ηλεκτρισμού στα ύψη».

Δείτε την συνέχεια στο παρακάτω βίντεο του ΕΛ:

scr

πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.