ΣΧΕΔΙΆΖΟΥΝ ΈΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΌ ΧΕΙΜΏΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΊΞΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΉΣΟΥΝ 5 ΔΙΣ;


ΣΧΕΔΙΆΖΟΥΝ ΈΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΌ 

ΧΕΙΜΏΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΊΞΟΥΝ ΤΗΝ 

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ 

ΔΟΛΟΦΟΝΉΣΟΥΝ 5 ΔΙΣ;


Το τέλος του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε είναι κοντά. Το γιατί περισσότεροι ειδικοί δεν έχουν αντιμετωπίσει την πραγματικότητα με μπερδεύει. Μου φάνηκε σαν ένα μπουλόνι από το μπλε, ο λόγος για τον οποίο η σημερινή παγκόσμια τάξη πραγμάτων οδεύει προς μια πυρηνική σύγκρουση. Η απάντηση είναι ακριβώς μπροστά μας, σύμφωνα με το Phil Butler

Πυρηνικός Χειμώνας.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβω την τρέλα και τις διαβολικές μηχανορραφίες των τελευταίων ετών. Η πανδημία, η κοινωνική τύφλωση που έχει προκαλέσει, η συσσώρευση πολέμων αντιπροσώπων, το ISIS, οι τρελοί πρόεδροι, οι κατηγορίες για παιδεραστία και το σεξ παιδιών, το Lolita Express, ο Χάντερ Μπάιντεν, Ουκρανία. Και το πραγματικό πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, βάλτε το στο μπλέντερ πλύσης εγκεφάλου, ώστε ο μέσος πολίτης που δεν γνωρίζει πλέον τη διαφορά μεταξύ πάνω και κάτω. Αυτή η παράγραφος θα πρέπει να τελειώνει με τον Bill Gates, τον Έλεγχο πληθυσμού και έναν από τους φίλους του Epstein που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της γεωργικής γης της Αμερικής.

Ναί. Έχουμε μπλέξει άσχημα. Μόλις έκαναν έφοδο στο σπίτι του πρώην προέδρου Τραμπ, ο Τούλσι Γκάμπαρντ, ο Τάκερ Κάρλσον και άλλοι εξέχοντες συντηρητικοί χαρακτηρίζονται ως «προδότες» στην Αμερική. Φαίνεται ότι οι υπόλοιποι είμαστε οι επόμενοι, αν ασχολείστε καθόλου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και, αν κρίνουμε από το επίπεδο άγνοιας της πραγματικότητας μιας πυρηνικής αναμέτρησης ΗΠΑ-Ρωσίας, η κοινωνία είναι αρκετά ανόητη για μια δυστοπική επαναφορά. Μια σειρά από πρόσφατα άρθρα το καταδεικνύουν αυτό.

Μια ιστορία του USA Today, και πολλές άλλες πρόσφατα, με προειδοποίησαν για τα δύο πράγματα που μόλις επεσήμανα. Πρώτον, φαίνεται εφικτό ότι η διεστραμμένη φιλελεύθερη τάξη πραγμάτων που μας πούλησε αυτή την υπερθέρμανση του πλανήτη φαίνεται αποφασισμένη να τη λύσει με ένα διαρκές ψυχρό μέτωπο. Δεύτερον, μας ξυλοκόπησαν, έριξαν προπαγάνδα και μας χαζέψαν σε σημείο που δεν μπορούμε να σωθούμε. Θα σας δείξω γιατί.

Μια «νέα» μελέτη που αναφέρεται στην ιστορία του USA Today λέει ότι ο πυρηνικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας θα προκαλούσε 5 δισεκατομμύρια θανάτους από πείνα. Η συγγραφέας της μελέτης, μια κλιματολόγος του Πανεπιστημίου Rutgers, ονόματι Lili Xia, μας λέει (ξανά) πώς χιλιάδες πυρηνικά όπλα που πυροδοτήθηκαν θα στείλουν μεγατόνους τέφρας στην στρατόσφαιρα, εμποδίζοντας τον ήλιο. Αυτή δεν είναι μια νέα επιστήμη και η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο επιστήμονας είναι για παιδιά 8 ετών ή για βάναυσους. Εδώ είναι ένα κομμάτι.

«Πολλοί άνθρωποι θα πεινάσουν… Είναι πολύ άσχημο…. Η μείωση του φωτός, η παγκόσμια ψύξη και οι πιθανοί εμπορικοί περιορισμοί μετά τους πυρηνικούς πολέμους θα ήταν μια παγκόσμια καταστροφή για την επισιτιστική ασφάλεια».

Ναι, 12.000 σύγχρονα πυρηνικά όπλα που εκρήγνυνται σίγουρα θα εμπόδιζαν τον ήλιο και θα προκαλούσαν πείνα, μετά ασθένειες και ίσως ακόμη και μια άλλη εποχή των παγετώνων. Τα γραφήματα Rutgers στη μελέτη υποδεικνύουν σημαντική πτώση στη θερμοκρασία της θάλασσας και του βυθού. Αυτό θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αλλά «πιθανώς» εμπορικοί περιορισμοί μετά από έναν παγκόσμιο θερμοπυρηνικό πόλεμο; Τι καπνίζουν αυτοί οι άνθρωποι; Θα φτάσω στον Αρμαγεδδώνα σε ένα λεπτό, αλλά πρώτα επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τους αρχιτέκτονες αυτής της κλιματικής λύσης.

Και ενώ ο Μπιλ Γκέιτς δεν έχει πει ότι ο πληθυσμός πρέπει να ελέγχεται μέσω εμβολίων, κάνει μεγάλα βήματα για να προετοιμαστεί για το αναπόφευκτο. Αυτή η ιστορία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ διατυπώνει την «προειδοποίησή» του και ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης γαιοκτήμονας της Αμερικής με σχεδόν 250.000 στρέμματα γεωργικής γης.

Τώρα ας δούμε πώς θα μοιάζει ο πραγματικός Αρμαγεδδών. Δεν θα χάσω τον χρόνο σας εδώ. Αυτή η εις βάθος αναφορά από την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου έως το 2003 μας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Και αν οι ιδιοφυΐες πιστεύουν ότι η έρευνά τους παρουσιάζει μια θλιβερή εικόνα, μέχρι να φτάσετε στις εις βάθος αναφορές ο Dr. wm. Robert Johnston, θα συνειδητοποιήσει πόσο λίγοι άνθρωποι και ζώα θα επιζούσαν στη Γη.

Αυτοί οι νέοι ερευνητές έκαναν έναν τρομερό λάθος υπολογισμού. Μέχρι το τέλος της πρώτης πυρηνικής ανταλλαγής, ο μισός πληθυσμός της γης θα καεί ή θα γίνει κομμάτια και ένα άλλο τέταρτο θα πεθάνει από ακτινοβολία και άλλους τραυματισμούς μέσα σε λίγες εβδομάδες. Τίποτα δεν θα λειτουργήσει, οι δορυφόροι δεν θα λειτουργήσουν, δεν θα υπάρξει οικονομία και τα Ηνωμένα Έθνη και οι περισσότεροι θεσμοί μας θα εξαφανιστούν. Στις ΗΠΑ, θα έχουν εκραγεί 5.800 πυρηνικές κεφαλές, συνολικού ύψους 3.900 μεγατόνων. Στη Ρωσία, τίποτα δεν θα είναι ζωντανό σε απόσταση 200 μιλίων από τη Μόσχα, ούτε καν έντομα.

Σύμφωνα με την έρευνα/σενάριο του Dr.  Τζόνστον θα κατέστρεφε περισσότερες από 200 κεφαλές εκατοντάδες χιλιάδες μίλια άψυχες, κατεστραμμένες και εντελώς. Η Ευρώπη θα γίνει ένας τεράστιος ανοιχτός τάφος. Η σφαγή θα εκτείνεται από το άθικτο πλέον Κίεβο μέχρι τα Πυρηναία. Η Ισπανία και η Πορτογαλία μπορεί να είναι τα τελευταία προπύργια των ζωντανών ψυχών. Αυτό το απόσπασμα του MIT από το βιβλίο του 2021 "Nuclear Choices for the Twenty-First Century: A Citizen's Guide" των Richard Wolfson και Ferenc Dalnoki-Veress στηρίζει την προηγούμενη έρευνα του Johnson.

Σε 60 χρόνια, τεράστιες εκτάσεις γης θα είναι ακόμα αχρησιμοποίητες. Γενετικές ανωμαλίες θα έχουν έρθει στο φως σε μεγάλο ποσοστό από τα λίγα εκατοντάδες εκατομμύρια που επέζησαν. Η Νέα Ζηλανδία και η Αργεντινή θα είναι παγκόσμιες δυνάμεις σε αυτή τη νέα δυστοπία. Θα έχουμε τον γενναίο νέο κόσμο, αυτή τη μεγάλη επαναφορά που έχουν τροφοδοτήσει ο Schwab και οι παγκοσμιοποιητές. Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και οι κλιματικοί συναγερμοί θα κλείσουν επιτέλους (κάπως).

Και τώρα σας αφήνω με τα τελευταία λόγια της ιδιοφυΐας μας Rutgers, του καθηγητή Alan Robock, ο οποίος συνέγραψε τη μελέτη με τη Lili Xia, η οποία επικεντρώθηκε στον κόσμο που έχει γίνει ζόμπι. Είναι μια πρωτοποριακή αποκάλυψη:

«Τα δεδομένα μας λένε ένα πράγμα: Πρέπει να αποτρέψουμε να ξεσπάσει ποτέ πυρηνικός πόλεμος».


ΑΠΟΔΟΣΗ

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.