"Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΠΆΕΙ ΈΩΣ ΚΑΙ «33» ΧΡΌΝΙΑ ΦΥΛΑΚΉ - ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΈΟ ΣΕΝΆΡΙΟ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ «88/888»;;;

 

"Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ

 ΠΆΕΙ ΈΩΣ ΚΑΙ «33» ΧΡΌΝΙΑ

 ΦΥΛΑΚΉ - ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΈΟ

 ΣΕΝΆΡΙΟ ΜΕΤΆ ΤΗΝ

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΤΗΣ 16ΗΣ

 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ «88/888»;;;


Για να ανακεφαλαιώσουμε, στη δική τους μυστική γλώσσα της gematria, τα «Trump» και «Mar-a-Lago» μας δίνουν «88» στην απλή αγγλική gematria τα «Donald J. Trump» και «Mar-a-Lago» δίνουν « 888'. Γι' αυτό η σκηνοθετημένη και ψεύτικη επιδρομή του FBI είχε μεγάλη σημασία για το σενάριό τους. 

Αν πάμε πίσω στις 5 Οκτωβρίου 2017, ο Τραμπ δήλωσε το γνωστό: «Αυτή είναι η ηρεμία πριν από την καταιγίδα… Η καταιγίδα έρχεται»

Ακριβώς 888 ημέρες αργότερα, στις 11 Μαρτίου 2020, ο ΠΟΥ κήρυξε τον κορωνοϊό Covid-19 ως πανδημία. Και άλλες 888 ημέρες αργότερα, μετά τη δήλωση, ήταν στις 16 Αυγούστου 2022 – καθιστώντας αυτή μια πολύ σημαντική ημερομηνία, καθώς και τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν την ημερομηνία.

Αν προσθέσουμε 888 και 888 μας κάνει το 1776 – το έτος ίδρυσης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό είναι συμβολικά σημαντικό και ήταν ένας από τους λόγους που παρακολουθήσαμε τις 16 Αυγούστου 2022 με ενδιαφέρον και όντως βλέπουμε τρεις ιστορίες που συνδυάζονται με τους αριθμούς και με την Αποκάλυψη. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία πραγματική ή σημαντική αποκαλυπτική ιστορία ή κάτι μεγάλο που να αφορούσε τον Τραμπ ή την παγκόσμια χούντα. 

Στις 16 Αυγούστου, το Business Insider δημοσίευσε ένα άρθρο για τον Τραμπ και ότι μπορεί να είχε παραβιάσει τρεις ομοσπονδιακούς νόμους και έτσι θα μπορούσε να μπει φυλακή έως και «33» χρόνια.

Το μασονικό και γενικά ιερό "33", (Ο ιησούς πέθανε στα 33 του)

Η «ηρεμία» τελείωσε. Έχουν περάσει 1776 ημέρες ( ίδρυση της Αμερικής και τώρα ίδρυση της ΝΤΠ) από τότε που ο Τραμπ έκανε την δήλωση: «Αυτή είναι η ηρεμία πριν από την καταιγίδα». Ναι, η ηρεμία τελείωσε και βρισκόμαστε τώρα στην καταιγίδα από τις 16 Αυγούστου. 

Εμφύλια αναταραχή και εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική, για να διαλύσουν τις ΗΠΑ και να περάσουν στην εποχή της κυριαρχίας της Κίνας και του Παγκόσμιου κομμουνισμού. 

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ...όταν έκανε επιδρομή το FBI στην βίλα του Τράμπα για να βρει το τίποτα ώστε να γίνει η δηλωση στο πεδίο: 

Η επιδρομή από το FBI φέρεται να έγινε στις 8/8, ή 88. Στον αριθμό του ‘Τραμπ’ 888


πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.