Επιμένει στην αναστολή των υγειονομικών μέχρι 31/12 ο πολιτικός αλήτης Θανάσης Πλέυρης

 

Επιμένει στην αναστολή των υγειονομικών μέχρι 31/12 ο πολιτικός αλήτης Θανάσης Πλέυρης









Συνεχίζει και επιμένει στην αναστολή των υγειονομικών ο Υπουργός Υγείας του ναζιστικού καθεστώτος του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάσης Πλεύρης.

Όπως δήλωσε σε εκπομπή που ήταν καλεσμένος η αναστολή των υγειονομικών θα συνεχιστεί μέχρι τις 31/12 όπως είχε προαποφασιστεί και μετά θα εξεταστεί το θέμα της επιστροφής τους.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αφού πλέον έχουν αλλάξει τα επιστημονικά δεδομένα και έχει καταρριφθεί κάθε μύθος σχετικά με την μετάδοση του ιού καθώς και τη μηδαμινή προστασία των εμβολίων από τη νόσο, αφού οι περισσότεροι που καταλήγουν στις ΜΕΘ ακόμα και σοβαρά είναι εμβολιασμένοι για ποιο λόγο αυτό το πολιτικό σκουπίδι δεν δέχεται να επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι στις δουλειές τους?

Ο λόγος είναι καθαρά τιμωρητικός και όποιος θέλει να το πάει ένα βήμα παραπέρα ίσως να γίνεται και για την πλήρη εξαθλίωση του ΕΣΥ. Θα πρέπει έπιτέλους οι εισαγγελίες να λάβουν υπόψη όλα τα νέα δεδομένα και να κηρύξουν αντισυνταγματικό το μέτρο.

πηγη

KARDITSASTAKRA.COM

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.