Η Δανία ανακοίνωσε ότι τα άτομα κάτω των 18 ετών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID.


Η Δανία ανακοίνωσε ότι τα άτομα κάτω των 18 ετών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID.

 «Τα παιδιά και οι έφηβοι πολύ σπάνια αρρωσταίνουν σοβαρά από τον COVID-19 με την παραλλαγή όμικρον. Γιαυτό, από την 1η Ιουλίου 2022, δεν είναι πλέον δυνατή η λήψη της 1ης [δόσης] για παιδιά και έφηβους κάτω των 18 ετών και από την 1η Σεπτεμβρίου 2022, δεν θα είναι πλέον δυνατή ούτε η λήψη 2ης [δόσης ]»  , αναφέρεται  σε ανακοίνωση της η κυβέρνηση της Δανίας. [μετάφραση από τα δανικά] 

Σίγουρα πολλοί γονείς στη Δανία θα ανακουφιστούν επειδή σημαίνει ότι οι εντολές εμβολίων δεν θα επιστρέψουν στο σχολείο, λίγοι έχουν ακολουθήσει το παράδειγμα της Δανίας και αν η επιστήμη είναι καθολική, είναι περίεργο γιατί δεν το έχουν κάνει.

Για παράδειγμα, παρά την απόφαση της Δανίας,  τα μωρά είναι πλέον επιλέξιμα  για να λάβουν τρεις δόσεις εμβολίου Covid της Moderna στον Καναδά, παρόλο που ο COVID  αποτελεί μικρότερη απειλή για τα μωρά ακόμα κι από τη γρίπη , και η Health Canada παραδέχεται ότι δεν έχουν μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας. Πραγματικά τρελό!

Επιπλέον, διάφορες υγειονομικές αρχές έχουν πρόσφατα επισημάνει τους κινδύνους αρνητικών επιπτώσεων κυρίως σε νεαρές ηλικίες από τα εμβόλια για τον COVID. 

Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας πρόσφατα  ανάρτησε στο Twitter  ότι υπάρχει 1 στις 5000 πιθανότητες οι άνθρωποι να πάθουν «σοβαρή δυσμενή επίδραση» από τα εμβόλια. Στη πραγματικότητα σύμφωνα με έρευνες ο αριθμός αυτός είναι πολλαπλάσιος!

Ενώ φαίνεται ότι όλο και περισσότερες αρχές προειδοποιούν για τους κινδύνους των εμβολίων, αν και το κάνουν ακόμα δειλά δειλά – Η Δανία λέει ξεκάθαρα πως είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος του εμβολίου, απο τον COVID για τους νέους και υγιείς.

Δείτε ακόμα: Νέος Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα: «Οι άνθρωποι μας δεν είναι βοοειδή – από σήμερα τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά»

πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.