Καναδός γιατρός καταγγέλει: 13 συνάδελφοι του πέθαναν «αιφνίδια» αμέσως μετά το εμβόλιο!

Shutterstock

Καναδός γιατρός καταγγέλει: 13 συνάδελφοι του πέθαναν «αιφνίδια» αμέσως μετά το εμβόλιο!

Ένας Καναδός γιατρός σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου για το εμβόλιο του κορωνοϊού αφού 13 γιατροί πέθαναν μετά την κυκλοφορία του.

Ο γιατρός και ερευνητής του καρκίνου με έδρα την Αλμπέρτα, Δρ William Makis, προειδοποίησε, καθώς προέβλεψε «πολλούς ακόμη θανάτους να έρθουν» λόγω των εμβολίων για τον COVID-19.

«Έχω παρακολουθήσει ως τώρα 13 «αιφνίδιους θανάτους» Καναδών γιατρών… Αυτό δε το έχω ξαναδεί ποτέ μέχρι στιγμής», έγραψε ο Δρ William Makis στις 3 Αυγούστου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τρεις γιατροί πέθαναν ενώ ασκούνταν (δύο κολύμπι, ένας τρέξιμο), οι δύο από αυτούς ήταν αθλητές υψηλού επιπέδου. Τρεις γιατροί πέθαναν «στον ύπνο τους» απροσδόκητα. Δύο γιατροί είχαν επίσης επιθετικό καρκίνο που είχε εμφανιστεί τον περασμένο χρόνο. Όλοι τους είχαν τουλάχιστον τριπλό εμβολιαστεί μετά απο πιέσεις», συνέχισε ο γιατρός.

«Θυμηθείτε, πρόκειται για ΝΕΑ, υγιή άτομα που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Η συντριπτική πλειονότητα των γιατρών θα κάνει την τέταρτη και την πέμπτη δόση αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και δυστυχώς, περιμένω να έρθουν πολλοί περισσότεροι θάνατοι».

Εξετάζοντας τη λίστα των θανάτων, οι ηλικίες των θανόντων πλέον γιατρών κυμαίνονται από 27 έως 62 ετών, με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι μεσήλικες άνδρες.

Ενώ οι θάνατοι ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021, επτά από αυτούς σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα, λίγο αφότου η τέταρτη δόση του COVID έγινε ευρέως διαθέσιμη σε ολόκληρο τον Καναδά.

Ο Dr Makis δεν είναι ο μόνος γιατρός που προειδοποιεί ότι η συνεχής χορήγηση των εμβόλων mRNA πιθανότατα θα οδηγήσει σε θάνατο.

Παρά το ότι τα εμβόλια που έχουν «έκτακτη έγκριση», όλα τα επί του παρόντος διαθέσιμα εμβόλια για τον COVID-19 είναι πειραματικά, με τις  κλινικές δοκιμές να μην έχουν ολοκληρωθεί  μέχρι το 2023.

Δείτε ακόμα: Πως το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας δημιούργησε τον ιό του AIDS στην Αφρική!

πηγη

https://anazitiseis.gr/.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.