ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ 10 ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ - ΔΗΛΑΔΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ;

The Conversation



ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

 ΔΗΛΩΝΟΥΝ 10

 ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ -

 ΔΗΛΑΔΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ

 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ

 ΖΗΣΕΙ;


Σε όλη την Ευρώπη, οι πολιτικές μαριονέτες προειδοποιούν ότι «δύσκολοι χειμώνες» είναι μπροστά μας. Ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρό, σαν το παγκόσμιο ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus, είπε ότι θα είναι δύσκολο όχι μόνο αυτό το χειμώνα, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

«Θα είναι δύσκολο για τους επόμενους πέντε έως δέκα χειμώνες», δήλωσε ο De Croo στο λιμάνι της εταιρείας ICO Terminals στο Zeebrugge. «Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, οι χειμώνες που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Θα πρέπει να το υποθέσετε. Ελπίστε για το καλύτερο, προετοιμαστείτε για το χειρότερο». Το έτος 2030 θα φτάσει σε οκτώ «δύσκολους χειμώνες». Μήπως είναι κάποια Μεγάλη Ευκαιρία;;

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου πρόσθεσε: «Ως χώρα, μπορούμε να το χειριστούμε αυτό». Ο De Croo δέχθηκε πολλές επικρίσεις στα social media. 

Ποιες είναι οι ρίζες του χαζάρου Γερμανού άραγε; Η Οικογένεια Ροτσιλντ πίσω από τις κεντρικές τράπεζες, πίσω απο το ηλεκτρονικό χρήμα βουνών αλλά λεφτά δεν θα υπάρχουν ώστε να υπάρχουν δυσκολίες για 10 δύσκολους χειμώνες και να πάνε όλοι για ανακύκλωση...

Δηλαδή δηλώνει στους Βέλγους σαν μαριονέτα του Schwab ότι δεν μπορεί να προσθέσει κάτι στα επόμενα 10 χρόνια...αν δεν μπορεί τότε γιατί δεν παραιτείτε; Αν δεν μπορεί αλλά γνωρίζει σε βάθος 10 ετών, σημαίνει ότι γνωρίζει κάτι που δεν λέει στους ανόητους Βέλγους και κοιμησμένους πολίτες.

Αν δεν μπορεί και γνωρίζει σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι επειδή δεν κυβερνάει ο ίδιος..κτλ...κτλ...κτλ.

Ερωτήσεις που είναι πολύ απλές για εύστροφους και συνειδητούς ανθρώπους, Βέλγους ή Ελληνες, ακόμη και για Γερμανούς που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς αλλά να υπακούνε τους βιαστές τους.

Πάμε πιο κάτω στην σειρά με τις μαριονέτες. 

Μετά τον De Croo, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, επίσης νέος παγκόσμιος ηγέτης του WEF και πρώην τραπεζίτης των Rothschild, προειδοποίησε για έναν δύσκολο χειμώνα και άλλα προβλήματα που έρχονται. «Ίσως αυτό είναι το τέλος μιας εποχής αφθονίας», είπε δυσοίωνα.

Αν γνωρίζει γιατί δεν λέει ότι θα πεθάνουν οι μισοί Γάλλοι; Αν γνωρίζει και δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν παραιτείτε; Αν γνωρίζει ότι είναι θέμα ενέργειας και έρχεται πείνα γιατί δεν τα βρίσκει με τον φίλο του τον Πούτιν;

Αρα, το λαμόγιο Μακρόν, έχει πάρει διαταγές...τόσο απλά αλλά εαν δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι αλλά δημοσιοκάφροι και όλοι τα παίρνουν πως να μάθουν να σκεφτούν οι άνθρωποι;

Συνέχισε το παιδί των Κ. τραπεζιτών: «Η χώρα μας βρίσκεται σε οριακό σημείο. Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας», είπε ο Μακρόν στην πρώτη συνεδρίαση της κυβέρνησής του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. «Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι το τέλος μιας εποχής αφθονίας. Από άφθονα τεχνολογικά προϊόντα που πάντα φαινόταν διαθέσιμα. Της αφθονίας γης και νερού».

Ωπα, τι είπατε; 

Θα κόψουν και το νερό και την καλλιεργήσιμη γη; Γιατί άραγε; 

Πώς θα τελειώσει το νερό βρε καραγκιόζη αν ο πλανήτης αποτελείτε από 75-80%;;;

Πάμε στην Ισπανία μια βόλτα..

Η ισπανική κυβέρνηση προειδοποίησε επίσης για δύσκολες στιγμές. «Δεν γνωρίζουμε τι μας περιμένει ο χειμώνας. Ο χειμώνας θα είναι πολύ σκληρός», δήλωσε η υπουργός Άμυνας Μαργαρίτα Ρόμπλες σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό NRE.

Όλες οι μαριονέτες κάνουν τις δηλώσεις που τους είπε ο Κλάους γιατί όλοι διαβάζουν και αναπαράγουν το έργο του αρχισατανιστή ώστε να καθαρίσουν τα 5-6 δις ανθρώπων τα επόμενα 10 χρόνια. Στην Ευρώπη με τις ενέσεις υποχρεωτικής υγείας ενώ στην Αφρική και Ασία θα πεθαίνουν από την πείνα...



πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.