Unicef ​​και ΠΟΥ: Πέρυσι 25 εκατ. Παιδιά δεν εμβολιάστηκαν

Unicef ​​και ΠΟΥ: Πέρυσι 25 

εκατ. Παιδιά δεν 

εμβολιάστηκαν 


Πέρυσι, περίπου 25 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο έχασαν τους συνήθεις εμβολιασμούς κατά των απειλητικών για τη ζωή ασθενειών(Κόρακας: χάνουν πελάτες και ανάπηρους).  Αυτό προκύπτει από νέα στοιχεία της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι εμβολιασμοί κατά της διφθερίτιδας, του τετάνου, της ιλαράς και του κοκκύτη.  Σε σύγκριση με το 2020, δύο εκατομμύρια περισσότερα παιδιά έχασαν τον εμβολιασμό πέρυσι.  Ένα χρόνο νωρίτερα, είχε ήδη σημειωθεί μείωση έξι εκατομμυρίων παιδιών, αλλά υπήρχε η ελπίδα ότι φέτος, μετά τα lockdown του 2020, θα εμφανιζόταν ανάκαμψη.  Άρα δεν ισχύει αυτό.

Η μεγαλύτερη οπισθοδρόμηση στη γενιά

Η UNICEF το αποκαλεί «τη μεγαλύτερη επίμονη πτώση στον παιδικό εμβολιασμό σε μια γενιά».  Ο λόγος κάλυψης είναι τώρα περίπου αυτός που ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, λέει ο οργανισμός.

Στόχος είναι η αποκοπή από την ΠΗΓΗ των πάντων. Επισης λένε ότι θέλουν να σώσουν τα παιδιά ενω από την ανάποδη τα δολοφονούν ή τα σακατεύουν με τις πλάτες της επιστήμης και των ειδικών ιατρών νεκροθαφτων της ανθρωπότητας. 



πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.