Απέδειξε μόνη την ενοχή της η PFIZER: Προτιμάει να αποσύρει τα εμβόλι@ από την Ουρουγουάη παρά να δώσει στη δημοσιότητα τα συστατικά τους


Απέδειξε μόνη την ενοχή της η PFIZER: Προτιμάει να αποσύρει τα εμβόλι@ από την Ουρουγουάη παρά να δώσει στη δημοσιότητα τα συστατικά τους

A general view of Pfizer Manufacturing Belgium in Puurs, Belgium, Monday, Nov. 9, 2020. Pfizer said Monday that early results from its coronavirus vaccine suggest the shots may be a surprisingly robust 90% effective at preventing COVID-19, putting the company on track to apply later this month for emergency-use approval from the Food and Drug Administration in the United States. (AP Photo/Virginia Mayo)

Ένα γεγονός το οποίο μάλλον δικαιώνει τους «ψεκασμένους» και αυτούς που έλεγαν ότι στα εμβόλι@ υπάρχουν κάποια συστατικά που προκαλούν θανάτους απέδειξε με μία κίνηση που έκανε η εταιρεία Pfizer.

Στο τελεσίγραφο της Ουρουγουάης να δώσει στην δημοσιότητα τα συστατικά που περιέχονται μέσα στα τσιμπήματα,  προτίμησε να το αποσύρει από τη φαρμακευτική αγορά της χώρας παρά να βγάλει στη φόρα το τι περιέχουν.

Αν όλα ήταν ρόδινα για ποιο λόγο να προτιμήσει η φαρμακοβιομηχανία να χάσει τόσα εκατομμύρια?

Είναι ένοχοι και το γνωρίζουν.

Το θέμα πλέον είναι να δικαστούν για τους θανάτους.


πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.