Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: O διευθυντής του CNN παραδέχεται την προπαγάνδα για «COVID» και «ΚΛΙΜΑ»



Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: O διευθυντής 

του CNN παραδέχεται την 

προπαγάνδα για «COVID» και 

«ΚΛΙΜΑ»


ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!


Ένα βίντεο του Project Veritas τον Απρίλιο του 2021 έδειχνε τον διευθυντή του CNN , Τσάρλι Τσέστερ, να παραδέχεται ότι το αμερικανικό δίκτυο ειδήσεων επρόκειτο να προωθήσει την ψεύτικη τρομοκρατία για την κλιματική αλλαγή μετά την εξάντληση της αποτελεσματικότητας της προπαγάνδας του Covid.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια κόπωση από τον COVID», είπε ο διευθυντής του CNN και συνέχισε: «Θα αρχίσουμε να επικεντρωνόμαστε κυρίως στο κλίμα».

Ο Τσέστερ εξήγησε ότι από την στιγμή που το δίκτυο πέτυχε τον προηγούμενο στόχο του να διασφαλίσει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα επανεκλεγεί το 2020 και η υστερία του Covid εξασθενούσε, θα επικεντρωθούν στο κλίμα στη συνέχεια:

«Σαν να υπάρχει ένα τέλος στην εν λόγω  πανδημία. Θα μειωθεί σε ένα σημείο που δεν είναι πια πρόβλημα. Η κλιματική αλλαγή μπορεί να διαρκέσει χρόνια, οπότε το CNN πιθανότατα θα μπορεί να το αρμέγει αρκετά αυτό το θέμα».

Τελικά ήρθε και ο Πούτιν και τώρα χρησιμοποιούν και την Ουκρανία!

Δείτε το βίντεο σχετικά με το πώς γεννιέται η προπαγάνδα! Φυσικά το CNN την μεταλαμπάδευσε σε ΜΜΕ σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!

scr

πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.