MEGA ΒΟΜΒΑ: Πίσω από την εισβολή στην Ουκρανία η Eυρασιατική Εβραϊκή Σύγκλητος με έδρα το…ΚΙΕΒΟ και που προωθεί μια Παν-ευρασιατική Ένωση συναινέσει του…ΠΟΥΤΙΝ!!!

 


Σοκ: MEGA ΒΟΜΒΑ: Πίσω από την εισβολή στην Ουκρανία η Eυρασιατική Εβραϊκή Σύγκλητος με έδρα το…ΚΙΕΒΟ και που προωθεί μια Παν-ευρασιατική Ένωση συναινέσει του…ΠΟΥΤΙΝ!!!

Πίσω από το Brexit ο Αλεξάντερ Ντούγκιν (Alexander Dugin) κι ο…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ που εργάζονται προν την…ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ με τη μορφή μιας
ΠΑΝΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ…!!!

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ είναι όπισθεν τόσο αυτής της δόλιας προσπάθειας για την δημιουργία μιας Πανευρασιατικής Ένωσης όσο και της προσπάθειας της Ρωσίας να… προσαρτήσει την Ουκρανία!!!

Ήταν ο ίδιος ο…ΝΤΟΥΓΚΙΝ που προ εικοσαετίας, πρότεινε στην Αγγλία να αποχωρήσει από την…ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. BREXIT από…ΤΟΤΕ, δηλαδή!!! ΓΙΑΤΙ όμως;;;

ΙΔΟΥ τα σχέδια των Εβραίων προς την αποκατάσταση της αυτοκρατορίας των….ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΡΟΓΟΓΩΝ ΤΟΥΣ…!!! 

ΙΔΟΥ η μεγάλη προσπάθεια των Εβραίων προς μιαν….ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με αρχι-πράκτορες τον Dugan και τον…ΠΟΥΤΙΝ….!!!

Ναι το διαβάσατε….ΣΩΣΤΑ και ΙΔΟΥ όλες οι αποδείξεις….!!!….


-του Ιωάννη Κουντούρη | Big Bear της Καλιφόρνια | 17:49 | 19 Νοεμ. 2018 | Αναδημοσιεύθηκε στις 26 ΦΕΒ. 2022 | 19:24


Λοιπόν το ακόλουθο άρθρο το είχαμε βγάλει τον Νοεμ. του 2018 και είναι…ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ! Τα είχαμε προβλέψει ΟΛΑ τότε όσον αφορά στην Ουκρανία καθώς και στα…ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ των….ΕΒΡΑΙΩΝ τόσο της Ρωσίας όσο και του διεθνούς Εβραϊσμού, σε συνεργασία με τη….ΚΙΝΑ, για μια ΠΑΝευρασιατική ένωση!!! Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως με το που εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία, άρχισαν αμέσως μετά οι Κινέζοι να θεριεύουν άγρια πάνω στο παγκόσμιο πολιτικό προσκήνιο;;;….


Στο παρακάτω βίντεο “Alexander Dugin is our greatest ally”, δηλαδή, «Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι ο μεγαλύτερός μας σύμμαχος», μαθαίνουμε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ για τον ίδιον. Μιλάμε εδώ για έναν από τους πιο στενούς σύμβουλούς του…ΠΟΥΤΙΝ έτσι δεν ειναί;;; Και…ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ, διότι το περιεχόμενο του ακόλουθου βίντεο είναι ήδη καλά τεκμιριωμένο.


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 





POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.