Ρίχνει ΒΟΜΒΑ η υπεύθυνη διαχείρισης του Covi-d στο Λευκό Οίκο: «Είπαμε ψέματα για τα εμβόλι@ κορόιδεψα τον πρόεδρο Trump για να πάει σε lockdown»



Ρίχνει ΒΟΜΒΑ η υπεύθυνη διαχείρισης του Covi-d στο Λευκό Οίκο: «Είπαμε ψέματα για τα εμβόλι@ κορόιδεψα τον πρόεδρο Trump για να πάει σε lockdown»









Τα ομολογεί όλα χωρίς ίχνος ντροπής στο βιβλίο που έγραψε η Deborah Birx η οποία ήταν υπεύθυνη της διαχείρισης του Covi-d στο Λευκό Οίκο και η εμπνεύστρια των lockdown.

Όπως αναφέρει μέσα στο βιβλίο της δεν είχε στα χέρια της ακόμα τα στοιχεία με τους θανάτους και τις νοσηλείες των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον ιό αλλά οδήγησε άμεσα την Αμερική σε lockdown περνώντας στο λαιμό της επιχείρησείς, ανθρώπους και την ομαλή ψυχική λειτουργία τόσου κόσμου.
Ρίχνει επίσης τη βόμβα λέγοντας ότι γνωρίζαμε ότι τα εμβόλι@ δεν προστατεύουν από κάτι αλλά αφήσαμε τον κόσμο να πιστεύει ότι μπορούν να τον σώσουν από θανατηφόρες περιπτώσεις και από την νοσηλεία σε ΜΕΘ.
Το παραδέχομαι συνεχίζει ότι το παρακανάμε με τα εμβόλι@.

Η ίδια αναφέρει ότι έπεισε τον Πρόεδρο της Αμερικής Donald Trump να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα εξαθλίωσης της κοινωνίας και τον έπιασε «κορόιδο» αφού ο ίδιος δεν είχε προσωπική άποψη για όλα αυτά που γίνονται.

Οι τύψεις που την κυνηγάνε προφανώς την έσπρωξαν στο να γράψει τις αλήθειες μέσα στο βιβλίο που κυκλοφόρησε για όλα αυτά που προκάλεσαν με τα μέτρα όπως θάνατοι από υποχρεωτικό εμβολιασμό, lockdown και εξαθλίωση της οικονομίας,  ατελείωτα πρόστιμα, ψυχική καταπίεση και φόβο για τον συνάνθρωπό.

Ποιος θα καθίσει στο σκαμνί για όλα αυτά?
Από ποιον θα ζητήσουν ευθύνες οι πολίτες όλων των χωρών για όλα αυτά που πέρασαν?
Ποιον μπορούν να διώξουν νομικά όταν όλοι έχουν το ακαταδίωκτο?

πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.