Η Νέα Ζηλανδία ανακοινώνει ξανά μια σειρά περιορισμών και νέων μέτρων κατά της γρίπης με το όνομα Corona - VIDEO

 Η Νέα Ζηλανδία ανακοινώνει ξανά μια σειρά περιορισμών και νέων μέτρων κατά της γρίπης με το όνομα Corona - VIDEO


Η Νέα Ζηλανδία αναμένεται να ανακοινώσει μια σειρά από νέους περιορισμούς για τον COVID αύριο, προς μεγάλη απογοήτευση των εμβολιασμένων  που μόλις επίστρεφουν στην κανονικότητα.

Η κομμουνιστική δικτατορία της Jacinda Ardern δεν έχει καμία πρόθεση να επιτρέψει ποτέ στον λαό να ζήσει ξανά ελεύθερος.

Η Νέα Ζηλανδία σχεδιάζει να επιβάλει περισσότερους περιορισμούς σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες ως απάντηση στην εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων.

Οι σημερινοί κανόνες - οι οποίοι είναι πιο αυστηροί απο αλλού τους επιτρέπει τις καθημερινές δραστηριότητες, αλλά πρέπει να "προστατεύουν τις ευάλωτες κοινότητές μας".

Αυτό σημαίνει ότι, με εντολή της κυβέρνησης, πρέπει να φορούν μάσκα σε πολλούς εσωτερικούς χώρους, αλλά δεν υπάρχουν περιορισμοί στις συγκεντρώσεις ή απαιτήσεις απόστασης.

Ωστόσο, οι κανόνες θα μπορούσαν να γίνουν αυστηρότεροι.

Η NZ Herald αναφέρει ότι ο υπουργός Αντιμετώπισης του Covid Ayesha Verrall θα προτείνει αύριο μια σειρά αλλαγών στους πορτοκαλί κανόνες σχετικά με τις μάσκες και τις περιόδους απομόνωσης.


πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.