ΟΎΤΕ Η ΤΡΑΓΙΚΌΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΉΣΕΙ: "ΠΙΛΌΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ CITILINK ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΉΡΙΟ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΉΣΗΣ"

Ούτε η Τραγικότητα δεν μπορεί 

να τους ξυπνήσει: "Πιλότος της 

εταιρείας Citilink πεθαίνει στο 

πιλοτήριο κατά τη διάρκεια της 

πτήσης"


Ένας πιλότος της ινδονησιακής αεροπορικής εταιρείας Citilink πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης. Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο από την Σουραμπάγια προς την Μακασσάρ στην Ινδονησία.

Δεκαπέντε λεπτά μετά την απογείωση αναφέρθηκε ότι ο πιλότος είχε «πρόβλημα υγείας». Το Airbus A320 προσγειώθηκε με ασφάλεια και στη συνέχεια ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο πιλότος είχε ολοκληρώσει με επιτυχία την ιατρική του εξέταση.

Νεκρός και 21χρονος πιλότος

Νωρίτερα αυτό το μήνα ανακοινώθηκε ότι μια 21χρονη πιλότος (έχουμε ανεβάσει άρθρο) της αεροπορικής εταιρείας easyJet πέθανε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η νεαρή γυναίκα πέθανε από σηπτική εμβολή, έναν θρόμβο αίματος που έχει εκτοπιστεί και μολυνθεί από βακτήρια και βρίσκεται σε άλλα σημεία του σώματος.

Τον περασμένο μήνα, ένα αεροπλάνο που ανήκε στην ίδια αεροπορική εταιρεία χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση αφού ο πιλότος ξαφνικά είχε μια αδιαθεσία. Οι επιβάτες είπαν ότι είδαν τον πιλότο να πηγαίνει στην τουαλέτα αλλά δεν βγήκε έξω. Ο πιλότος παρελήφθη από παραϊατρικό προσωπικό μετά την προσγείωση, είπε ένας εκπρόσωπος.

Πολλά άλλα περιστατικά και καρδιακό επεισόδιο με πιλότο της American Airlines

Στις 9 Απριλίου, ένας εμβολιασμένος πιλότος της American Airlines υπέστη καρδιακή ανακοπή στο πιλοτήριο αφού καθήλωσε το Airbus A321 του. Στο αεροσκάφος επέβαιναν περίπου 200 άτομα εκείνη τη στιγμή.

Ο πιλότος ήταν τυχερός που είχε μια νοσοκόμα στο σκάφος. Χρειάστηκε απινιδωτής για την ανάνηψη του. Ο πιλότος δεν θυμάται το περιστατικό. Όταν ξύπνησε βρισκόταν στη ΜΕΘ.

Έχουμε γράψει και άρθρα για τις πτώσεις πολλών ιδιωτικών αεροσκαφών στην Αμερική αλλά και αλλού που δεν αναφέρονται στα ΜΜΕ για ευνόητους λόγους.


πηγη

KORAKAS NEWS

https://greek-dutch-truth.blogspot.com


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.