Έκανε το λάθος και ήταν περήφανη Ελληνίδα για αυτό δεν προσκλήθηκε στην γιορτή της Δημοκρατίας


Έκανε το λάθος και ήταν περήφανη Ελληνίδα για αυτό δεν προσκλήθηκε στην γιορτή της Δημοκρατίας







Μία φοιτήτρια του Τμήματος Μαθηματικών έγραψε ιστορία στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, μιας και αποφοίτησε με Άριστα, 10. Πρόκειται για την Ελίνα Χατζηδημητρίου η οποία κατάφερε να πετύχει κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί ποτέ σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της Σχολής. 

«Στις 22-07-2022, στην τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος Μαθηματικών, η απόφοιτος κ. Ε. Χατζηδημητρίου έλαβε βαθμό πτυχίου δέκα (10), το πρώτο 10 της Σχολής σε όλα τα χρόνια λειτουργία της.
Αυτή όμως η κοπέλα δεν προσκλήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δώσει το παρών στην γιορτή αποκατάστασης της ψευτοδημοκρατίας τους επειδή έκανε το λάθος και ήταν ελληνίδα.
Αν τη λέγανε με μουσουλμανικό όνομα και καταγόταν από το Μπαγκλαντές θα την είχε η Κατερίνα αγκαλιά και θα έβγαζε φωτογραφίες μαζί της.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι αυτοί μισούν οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, μισούν τους Έλληνες και θέλουν να τους δουν να καταστρέφονται για να τους αντικαταστήσουν με Πακιστανούς, Ιρανούς και διάφορους αφρικανούς.
Τους πειράζει που οι Έλληνες είναι περήφανος λαός και αντιστέκονται στα βρωμερά σχέδια που έχουν.
Ήρθε η ώρα όλοι αυτοί να σηκωθούν να φύγουν.


πηγη

KARDITSASTAKRA.COM

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.