Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΔΥΣΤΥΧΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

  

ΔΥΣΤΥΧΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


Φεγγαράκι μου λαμπρό φεγγε μου να φαγωθώ  και ας σκάσεις σύντομα 

17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Ως ελληνικός λαος έχουμε μια υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας!!! 
Μόνο μία! Να διώξουμε απλώς τους ηλίθιους πολιτικούς όπως οι Γουρλομάτηδες Α6δες και αλλά απόβλητα όπως Αδωναη Κοτζιάς κτλ. Αυτοί είναι οι υπηρέτες της χούντας που έχει απλώσει τα πλοκάμια με τις ενέσεις και περιοριστικά μέτρα εναντίον των παιδιών σας. Οι κλώνοι τους, ή ο μαύρος ιερέας Schwab είναι καθ οδών στο νέο σκλαβοπάζαρο της ανθρωπότητας με τις νάνο ουσίες τους στις ενέσεις για αποψίλωση, μετανθρωπισμο, εξαθλίωση, φτωχοποίηση, και αποκτήνωση σας σε υβρίδιο ή μετανθρωπο.

Δεν είναι άνθρωποι όπως εσείς και εμείς και σας έχουμε εξηγήσει ότι είναι Σελίνάνθρωποι απο τον Τσίγκο με το φεγγαράκι μου το λαμπρό φέγγε μου να φαγωθώ! Είναι υπερόπλο και σας το έχουμε δείξει σε πολλά βίντεο για αυτό οι μαύρες εξουσιες δεν λένε λέξη για το τσιγκο εκεί πάνω που ήταν τεράστιο στις 14/7 πριν 3 ημέρες γιατί έχει προβλήματα επιβίωσης σαν παράσιτο επάνω στην ανθρωπότητα και όλο και μας πλησιάζει για να αρπάξει τις μαύρες ψυχές που έχει γεμίσει ο πλανήτης. Να ξέρετε ότι θα διαλύσει και θα προσπαθήσει να πέσει επάνω μας όπως μας έδειξε το μαύρο Χόλιγουντ…για να αρπάξει ότι μπορεί σαν ενεργειακό πρωινό μεσημεριανό και βραδινό δείπνο!

Αν έχετε μαύρη ψυχή πάτε κατεύθυνση τσιγκο για ανακύκλωση και επιστροφή ξανά εδώ με σβησμένη την μνήμη. Οι εξουσιες εδώ στην γαία καταφέρνουν και πρέπει, να στήσουν μια εκπαίδευση που ποτέ δεν θα βρείτε ή θα μάθετε την αλήθεια. Αν ήσουν δικτάτορας θα έλεγες στο λαό ότι είσαι εναντίον του; Δεν θα προσπαθούσες να επιβληθείς όσο γίνετε περισσότερο επάνω στους εξουσιαζόμενους για να μην χάσεις την καρέκλα;;; Ρωτήστε έναν δημόσιο υπάλληλο τι θα έκανε για την καρέκλα του! Τούμπες και κωλοτούμπες…  κάπως έτσι λειτουργεί και ο δικτάτορας! Είναι η εξουσία της καρέκλας και η ισχύ επάνω στο διατροφικό ενεργειακό θέμα. Το αφεντικό τους είναι αποκομμένο από την πηγή και ζει από τους μαυροψυχους επάνω στην γαία.

Όμως τα παιδιά σας δεν σας φταίνε όταν τα οδηγείτε στην απόλυτη σκλαβιά τους. Αν τα αγαπάτε πρέπει να αντισταθείτε και να τους κάνετε να δυστυχήσουν στα υπουργεία ευθανασίας και αιφνίδιου θανάτου! Τα παιδιά σας τι φταίνε για να τα θανατώσετε με τις ουσίες του γουρλομάτη μπουρλα; Εκεί στις σέκτες των στοών και στις εξουσιες θέλουν μόνο να σας τρυπάνε για την νανοτεχνολογία και τον μετανθρωπισμο σας με σαν αποτέλεσμα υποβάθμιση γενετικού κώδικα σ ένα είδος σελινανθρωπου αποκομμένου εντελώς από την πηγή των πάντων! 

Αντίσταση παντού! Τα ζόμπι με τις μασκες είναι χάμενα  μην λυπάστε που θα πεθάνουν, θα καθαρίσει ο τόπος από τους σελινανθρωπους!

Σωστά διαβάσατε: ΕΠΕΚΤΑΣΗ στην δυστυχία των εξουσιών σταματήστε την υποβάθμιση του είδους μας, των παιδιών σας γιατί τους το χρωστάτε!

Από την απενεργοποίηση, στην ενεργοποίηση σας.
Τα παιδιά αυτής της χιλιετίας είναι το μέλλον. Πάρτε το για παράδειγμα και προσπαθήστε να μην τους υποβιβάσετε σε κούκλες βιτρίνας, έτοιμα μανεκέν και φανατικούς οπαδούς ενός συστήματος που δεν εχει χώρο πια για ανθρώπους ενωμένους με την πηγή των πάντων, που ενσαρκώθηκαν για να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους μέσα στην ύλη.

Αντισταθείτε όπως οι αγρότες και οι μη εμβολιασμενοι εφόσον τώρα σας θεωρούν ανεμβολιαστους και ας έχετε κάνει 3 αναμνηστικές για να γίνετε ανάμνηση! Ξεκινήστε τις κλωτσιές. Κλωτσήστε τους πίσω στα αφεντικά τους.

Κάντε τους όσο μπορείτε περισσότερο δυστυχισμένους πριν σας ξανά κλείσουν με καραντίνες! Οι μαύροι έχουν ξαποστάσει και θα επανέλθουν δριμύτεροι, αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για αυτό, ξεχάστε το.


πηγη

https://greek-dutch-truth.blogspot.com


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.