ΑΝ ΣΚΆΣΕΙ ΤΟΝ ΑΎΓΟΥΣΤΟ;


Αν σκάσει τον 

Αύγουστο;


Τον Αύγουστο σκάνε τα παλικαρακια! 



Ιαπωνία 
Λίβανο Βυρηττό 

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ… και αν αρχίσουν να σκάνε;

Ο οικονομικός εκτελεστής και μαζικός δολοφόνος της Ελλάδος, ο γουρλομάτης μαζί με τα άλλα υποκείμενα κατάφεραν να εμβολιάσουν και να εξολοθρευσουν τους Έλληνες με δεκάδες τρόπους, 3 χρόνια τώρα ψέματα και εξόντωση. 

Πριν 4 χρόνια με τους αριστερούς απατεώνες και πιο πριν με τόσους άλλους μαστροπούς σοσιαλιστες της χώρας που είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τον εκατομμυριούχο Ανδρουλάκη. Τυχαία και αυτός κραυγαζει την υποχρεωτικότητα των μέτρων εξοντωσης μας σαν λαό. 

Όλοι τους είναι ομόφωνοι στην εξόντωση μας... Δεν είναι περίεργο; Η χώρα μας πεθαίνει δολοφονώντας αθώους πολίτες με απάνθρωπα μέτρα για το καλό της δημόσιας υγείας χαχαχαχα με τις χαζάρικες ενέσεις, τα εξοντωτικά μέτρα εδώ και 12 χρόνια υπερκέρασαν τους Έλληνες με την πείνα και τον όλεθρο που έστησαν τα αφεντικά του Γούρλο. 

Αλλά επειδή το ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα! 

Η σέκτα θανάτου, το ΝΑΤΟ, στο Αιγαίο και Αλεξανδρούπολη με τις πλάτες των ηλίθιων αλλά πολύ ραδιουργών πολιτικών μας οδηγούν σε μια νέα απειλή θανάτου. Είμαστε έτοιμοι αν σκάσει αρχές Αυγούστου;

πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.