Οι γονείς είναι οι μόνοι που αποφασίζουν για τα παιδιά τους – Το κράτος δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει!


Οι γονείς είναι οι μόνοι που αποφασίζουν για τα παιδιά τους – Το κράτος δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει!


Οι γονείς είναι οι μόνοι που αποφασίζουν για τα παιδιά τους – Το κράτος δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει!

Οι γονείς το έχουν καταστήσει πολύ σαφές ότι δεν θέλουν εμβόλια COVID για τα μικρά παιδιά τους . Η έλλειψη έρευνας, οι ανησυχίες για τις παρενέργειες και οι πολλοί θάνατοι νέων απο “απροσδιόριστες αιτίες” είναι κύρια αποτρεπτικά αίτια για τη χορήγηση του εμβολίου στο μικρό παιδί τους.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ήλπιζε ότι η υιοθέτηση του εμβολίου COVID-19 σε μικρά παιδιά (κάτω των πέντε ετών) θα αυξανόταν.

Αλλά σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη του Ιδρύματος Kaiser Family , στις ΗΠΑ οι περισσότεροι γονείς δεν θα εμβολιάσουν ποτέ το παιδί τους κατά του κοροναϊού ακόμα κι αυτοί που το έχουν κάνει ήδη, εν μέσω έντονων πιέσεων από τις αρχές, όπως η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky και η κάθε αυταρχική κυβέρνηση που προσπάθησαν να πείσουν τους γονείς να κάνουν τα παιδιά τους πειραματόζωα.

Περισσότερο από ένα μήνα αφότου το CDC και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκριναν και πρότειναν το εμβόλιο για αυτό το ηλικιακό εύρος, μόνο το 7% των γονέων που ερωτήθηκαν ισχυρίστηκαν ότι το παιδί τους κάτω των πέντε έχει ήδη λάβει τον προβλεπόμενο εμβολιασμό. Το 43 τοις εκατό των γονέων είπε ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα κάνουν στο παιδί τους το εμβόλιο κατά του ιού. Και το 13 τοις εκατό δήλωσε ότι θα το έκαναν μόνο εάν ήταν απαραίτητο για την εργασία, όπως να πηγαίνουν στο σχολείο.

Ενώ τα αποτελέσματα ήταν στρεβλά λόγω του κομματικού προσδιορισμού, με τους Ρεπουμπλικάνους να κλίνουν περισσότερο προς την απόρριψη του εμβολιασμού για τα μικρά παιδιά τους κατά του COVID-19, αλλα ακόμη και οι Δημοκρατικοί γονείς που είχαν ήδη κάνει το εμβόλιο στα παιδιά, ήταν περισσότερο διατεθειμένοι να αντιταχθούν στο να δοθεί στο παιδί τους κι άλλη δόση. 

Η έλλειψη έρευνας και οι ανησυχίες για τις παρενέργειες του εμβολιασμού, αναφέρθηκαν από τους γονείς ως τα κύρια αποτρεπτικά στοιχεία για τη χορήγηση του εμβολίου στο μικρό παιδί τους . Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι πολλοί γονείς δεν πιστεύουν ότι το παιδί τους χρειάζεται να κάνει εμβολιασμό: το 53 τοις εκατό των γονέων παιδιών ηλικίας έξι μηνών έως τεσσάρων ετών είπε ότι ο κίνδυνος για την υγεία των παιδιών τους από τη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19 υπερτερούσε του κινδύνου τους απο τον ιό.

Ο COVID δεν φαίνεται να τους ανησυχεί τόσο όσο τα εμβόλια, παρά την τρομοκρατία των ΜΜΕ. «Πολλοί έχουν πάθει COVID στο παρελθόν και το ξεπέρασαν εύκολα», είπε μια Ισπανόφωνη, Δημοκρατική μητέρα από την Καλιφόρνια στον Κάιζερ.

Από τότε που το CDC και ο FDA ενέκριναν τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna τον περασμένο μήνα, οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας έχουν ασκήσει συντονισμένη πίεση στα νήπια να κάνουν εμβόλια. Αλλά όταν πρόκειται για την πολιτική COVID-19 στα παιδιά, η Αμερική ξεχωρίζει το ιδεολογικό κομμάτι και σκέφτεται περισσότερο. 

Στην Ελλάδα έχουν πιέσει και απαξιώσει το ρόλο του γονέα στο μέγιστο βαθμό. Η κυβέρνηση, τα παπαγαλάκια τους τα ΜΜΕ, όπως και το ιατρικό κατεστημένο της χώρας, πρέπει να καταλάβουν πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα πάνω στα παιδιά των άλλων.

Ας θυμηθούμε μόνο μερικά παλιότερα άρθρα όταν η πίεση του κράτους απέναντι στους γονείς στην Ελλάδα, είχε υπερέβει κάθε όριο. Γιατί κάποια πράγματα δεν πρέπει και δεν θα ξεχαστούν ποτέ!

Πρετεντέρης: «ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ να αφαιρεί την γονική μέριμνα απο τους “αρνητές” γονείς!»

Συνέβη και αυτό: Πήραν μία ολόκληρη τάξη για rapid test κρυφά απο τους γονείς!

H “Ελληνική Παιδιατρικη Εταιρεία” Τρομοκρατεί τους γονείς και προτείνει να αποσιωπούνται οι παρενέργειες των εμβολίων

Σε κατάσταση αμόκ Παυλάκης-Πορτοσάλτε: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους με το ζόρι – Να πάμε πόρτα-πόρτα για να τους εμβολιάσουμε» (βίντεο)

Η κρατική εξουσία δεν μπορεί να αποκαταστήσει αυτή του γονέα που είναι ο μόνος υπεύθυνος για τις αποφάσεις που θα πάρει για τα παιδιά του.

Δείτε ακόμα: Η πλήρως εμβολιασμένη Κίνα εγκρίνει το φάρμακο HIV για ασθενείς με COVID


πηγη


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.