Η ώρα της κρίσεως αρχίζει από την Αυστρία

Η ώρα της κρίσεως αρχίζει από την Αυστρία

Αντιπαράθεση του  Υπουργού Υγείας της Αυστρίας και των ιατρών ως προς την ευθύνη για τους μαζικούς θανάτους από το «εμβόλιο» Covid και τις βλάβες στην υγεία.

By Paul Craig Roberts
PaulCraigRoberts.org
July 2, 2022

Στην Αυστρία, οι τεράστιες βλάβες που προκαλούνται στην ανθρώπινη ζωή και υγεία από τα «εμβόλια» του Covid είχε ως αποτέλεσμα ο Αυστριακός Υπουργός Υγείας να μεταθέσει την ευθύνη στους γιατρούς που πρόδωσαν το ιατρικό τους καθήκον να ενημερώνουν τους ασθενείς για τους κινδύνους του εμβολίου.

Φυσικά, αν είχαν κάνει αυτό οι γιατροί, θα είχαν τιμωρηθεί για «διάδοση παραπληροφόρησης». Ήταν η Αυστριακή κυβέρνηση που προσπάθησε να επιβάλει τον καταναγκαστικό εμβολιασμό κάθε Αυστριακού.

Στην πραγματικότητα, η «πανδημία του Covid» ήταν μια άσκηση μαζικής παραπληροφόρησης από «υγειονομικές αρχές», γνωστούς και ως πράκτορες μάρκετινγκ της Big Pharma, ανίκανους, ανόητους πολιτικούς και τα πορνικά Μέσα Ενημέρωσης που ψεύδονταν ασύστολα και συνεχίζουν να το κάνουν.

Τώρα που ο Υπουργός Υγείας της Αυστρίας έχει μεταθέσει την ευθύνη στους γιατρούς. Πόσο ακόμη μπορεί το εντελώς διεφθαρμένο «σύστημα δημόσιας υγείας» των ΗΠΑ να αρνείται ότι υπάρχουν τεράστιοι τραυματισμοί από τα «εμβόλια»;

Το ποσοστό θνησιμότητας στις ΗΠΑ το έτος Covid του 2020 ήταν το ίδιο με το 2019. Το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε μετά την εκστρατεία εμβολιασμού. Οι αμερικανικές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν αναφέρει εκπληκτικές αυξήσεις μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid.

Ο Scott Davison, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας ασφάλισης υγείας OneAmerica, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης τύπου αυτή την εβδομάδα, δήλωσε: «Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica. Τα δεδομένα είναι παρόμοια σε κάθε επιχείρηση αυτής της κατηγορίας».

Η Big Pharma και οι πράκτορές της στο NIH, το CDC και το FDA, και οι υπεύθυνοι πολιτικοί και τα πορνο-Μίντια θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την αφήγηση και να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι είναι θάνατοι από Covid λόγω της φθίνουσας αποτελεσματικότητας του «εμβολίου».

Ανεξάρτητοι και έντιμοι επιστήμονες θα επισημάνουν ότι οι θάνατοι ήταν θάνατοι που προκλήθηκαν από τα εμβόλια. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκαλύψουν τη μαζική δολοφονία κατηγορώντας έντιμους γιατρούς για «διασπορά παραπληροφόρησης» και αφαιρώντας τις ιατρικές τους άδειες επειδή είπαν την αλήθεια.

Τα καλύτερα του Paul Craig Roberts

Ο Paul Craig Roberts, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ και πρώην συνεργάτης συντάκτης της Wall Street Journal, αναφέρει συγκλονιστικές περιπτώσεις εισαγγελικής κατάχρησης εδώ και δύο δεκαετίες. Μια νέα έκδοση του βιβλίου του, The Tyranny of Good Intentions, που συνυπογράφει με τον Lawrence Stratton, μια τεκμηριωμένη αφήγηση για το πώς οι Αμερικανοί έχασαν την προστασία του νόμου, κυκλοφόρησε από το Random House.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.
Πνευματικά δικαιώματα © Paul Craig Roberts
Lewrockwell.com
Αρχική πηγή wochenblick.at

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.