Ο γιατρός Ζεβ Ζελένκο πέθανε λίγους μήνες μετά από ένα ανησυχητικό βίντεο:«Έχετε μια βόμβα στο σώμα σας. Το φρόντισες μόνος σου. Μην κάνετε άλλες βόμβες. Μην κάνετε άλλες ενέσεις».

 

Ο γιατρός Ζεβ Ζελένκο πέθανε

 λίγους μήνες μετά από ένα 

ανησυχητικό βίντεο:«Έχετε μια

 βόμβα στο σώμα σας. Το

 φρόντισες μόνος σου. Μην

 κάνετε άλλες βόμβες. Μην

 κάνετε άλλες ενέσεις».


Ο Ζεβ Ζελένκο πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 48 ετών. Έπασχε από καρκίνο εδώ και αρκετό καιρό. Ο γιατρός προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ για το Πρωτόκολλο Zelenko. Αυτή η θεραπεία για τον κορωνοϊό φέρεται να έχει «σώσει εκατομμύρια ζωές».

Ο Ζελένκο αποκλείστηκε από το Twitter το 2020, εν μέρει λόγω των δηλώσεών του για τα "εμβόλια" κατά του κορωνοϊού. «Μην τα πάρεις. Δεν λειτουργούν. Είναι απίστευτα επικίνδυνα και ανασφαλή», είπε ο γιατρός.

"Έχεις μια βόμβα στο σώμα σου"

Είπε στους εμβολιασμένους: «Έχετε μια βόμβα στο σώμα σας. Λυπάμαι, αλλά το φρόντισες μόνος σου. Μην κάνετε άλλες βόμβες. Μην κάνετε άλλες ενέσεις».

Τόνισε ότι μια ιογενής μόλυνση πυροδοτεί αυτές τις βόμβες. «Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε γενοκτονία». Ο Ζελένκο πρόσθεσε ότι τα τρυπημένα άτομα μπορούν να αποτρέψουν την έκρηξη παίρνοντας αντιιικά φάρμακα προληπτικά και αντιμετωπίζοντας αμέσως την ασθένεια με υδροξυχλωροκίνη ή ιβερμεκτίνη, εάν όντως κολλήσουν κορωνοϊό.

 

 video :

https://rumble.com/v1am1al-civil-disobedience-just-say-no-in-loving-memory-of-dr.-vladimir-zev-zelenko.html

 

Στα τέλη του περασμένου έτους προειδοποίησε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι γίνονται τα πάντα για να φιμώσουν τους επικριτές γιατρούς. Εάν πεθάνω σύντομα, δεν θα είναι αποτέλεσμα ασθένειας ή αυτοκτονίας, είπε.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Zelenko στο Gettr, προτείνει ότι το κατεστημένο πρόκειται να εντείνει τον αγώνα του ενάντια στους γιατρούς που μιλούν ανοιχτά ενάντια στην πολιτική.

 

 
video :
 
 

Ένας πολεμιστής λιγότερος 

«Η κυβέρνηση είναι απελπισμένη», είπε ο Ζελένκο. «Οι τύραννοι ξέρουν ότι το τέλος τους πλησιάζει και έχουν σκάψει τον τάφο τους. Πρώτον, δεν είμαι αυτοκτονικός. Δεύτερον, τα πάω πολύ καλύτερα, η υγεία μου είναι μια χαρά. 
Επομένως, αν πεθάνω ή εξαφανιστώ, δεν έχει καμία σχέση με αυτό». "
 

ΑΠΟΔΟΣΗ,

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.