Η BlackRock χάνει 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια απο τα χρήματα των πελατών της μέσα σε έξι μήνες!

Η BlackRock χάνει 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια απο τα χρήματα των πελατών της μέσα σε έξι μήνες!
 

Η BlackRock χάνει 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια απο τα χρήματα των πελατών της μέσα σε έξι μήνες!

Η BlackRock και άλλοι σημαντικοί διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων καθορίζουν τις εταιρικές πολιτικές της Αμερικής με βάση τα χρήματα που λαμβάνουν από πελάτες, τα οποία είναι συχνά απο συνταξιοδοτικά ταμεία και ταμεία των Αμερικανών επενδυτών. Τώρα, ο επενδυτικός κολοσσός BlackRock έχει χάσει 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια από αυτά τα χρήματα σε έξι μήνες.

Σύμφωνα με έκθεση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη ο αναλυτής του Bloomberg , Marc Rubenstein, είπε πως είναι το υψηλότερο ποσό που έχει χάσει ποτέ μία εταιρεία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα αρχεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) , μεταξύ των μεγαλύτερων επενδύσεων της BlackRock είναι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Apple, η Microsoft, η Amazon και η Tesla, παρά το γεγονός ότι αυτές οι επιχειρήσεις ήταν από τις πρώτες που απέλυσαν σημαντικό αριθμό εργαζομένων καθώς ξεκίνησε η πτώση του χρηματιστηρίου.

«Το πρώτο εξάμηνο του 2022 έφερε ένα επενδυτικό περιβάλλον που δεν έχουμε ξαναδει εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock, Λάρι Φινκ, στην έκθεση κερδών του δεύτερου τριμήνου της εταιρείας«Οι επενδυτές κινούνται ταυτόχρονα με τον υψηλό πληθωρισμό, τα αυξανόμενα επιτόκια και το χειρότερο ξεκίνημα της χρονιάς τόσο για τις μετοχές όσο και για τα ομόλογα εδώ και μισό αιώνα, με τους παγκόσμιους δείκτες μετοχών και σταθερού εισοδήματος να πέφτουν κατά 20% και 10% αντίστοιχα».

Η απώλεια, σύμφωνα με τον Rubenstein, προκλήθηκε από τη μεγαλύτερη εξάρτηση από παθητικές επενδύσεις, οι οποίες συχνά ακολοθούνται απο απότομες πτώσεις στο χρηματιστήριο. 

Σύμφωνα με τον Rubenstein, ο οποίος σημείωσε ότι οι «ρίζες» της BlackRock βρίσκονται σε ενεργό σταθερό εισόδημα, «εγκαταλείπουν ολοένα και περισσότερο: Στα τέλη Ιουνίου, μόνο το ένα τέταρτο περίπου των περιουσιακών στοιχείων της κατάφερε ενεργά να ξεπεράσει το σημείο αναφοράς – αντί να το παρακολουθεί απρόσκοπτα όπως έχουν σχεδιαστεί να κάνουν οι παθητικές στρατηγικές».

Σημαντικό: BlackRock: Οι διαχειριστές του παγκόσμιου κεφαλαίου καταστρέφουν τον κόσμο (όχι μόνο μέσω των ενέσεων)

Τι κοινό έχουν ΝΔ, Τσακαλώτος, ΜΚΟ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τις ενέσεις κόβιντ;

Έρευνα: Γιώτα Σεχίδου

“..Αυτή η κατασκευασμένη πανδημία έχει καταλύσει τη μεταφορά πλούτου στους πλούσιους και, ενώ οι σημαντικότεροι παίκτες που πιέζουν για τη Μεγάλη Επαναφορά εξακολουθούν να εμφανίζονται, η BlackRock και η Blackstone είναι τα – κρυφά-κυρίως ονόματα.”

Διαβάστε περισσότερα στο kontrabandafreepress.com

πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.