Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ: ΣΤΟ 8,6% Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΌΣ ΤΟΝ ΙΟΎΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΏΝΗ – ΣΤΟ 12% ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ


Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ: Στο 8,6% ο

 πληθωρισμός τον Ιούνιο στην

 ευρωζώνη – Στο 12% στην Ελλάδα 


Δείτε τι γράφουν οι απατεώνες για τον πληθωρισμό και βγάλτε συμπερασματα...με την βενζίνη να έχει φτάσει στα 2.50 το λίτρο και να λένε ότι έχουμε 12% στην Ελλάδα την στιγμή που πληρώνεις άλλα 30-40 ευρώ για να γεμίσεις το ντεπόζιτο. ΦΠΑ 25% στο φαγητό και έχεις έναν πληθωρισμό 12%...για τόσο ζώα μας έχουν οι ανώμαλοι πολιτικοί.

Εδώ η είδηση της Βαβυλώνας: 

Eurostat: Στο 8,6% ο πληθωρισμός τον Ιούνιο στην ευρωζώνη – Στο 12% στην Ελλάδα

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της Eurostat για τον πληθωρισμό τόσο της ευρωζώνης όσο και της Ελλάδας, καθότι σημειώθηκε νέο ρεκόρ

Ειδικότερα 8,6% διαμορφώθηκε τον Ιούνιο ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη από 8,1% τον Μάιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, ο πληθωρισμός για την Ελλάδα διαμορφώθηκε στο 12%  τον Ιούνιο  από 10,5% τον Μάιο και 9,1% τον Απρίλιο.

Σχετικά με το τι έπαιξε ρόλο στη νέα μεγάλη άνοδο του πληθωρισμού στην ευρωζώνη, η ενέργεια  έχει τον υψηλότερο ετήσιο ρυθμό τον Ιούνιο (41,9%, έναντι 39,1% τον Μάιο) και ακολουθούν τα τρόφιμα, το αλκοόλ και ο καπνός (8,9%, έναντι 7,5% τον Μάιο), τα μη ενεργειακά βιομηχανικά αγαθά (4,3%, έναντι 4,2% τον Μάιο) και οι υπηρεσίες (3,4%, έναντι 3,5% τον Μάιο).

Σε λίγο καιρό θα δείτε έναν υπερπληθωρισμό σαν την εποχή του ΒΠΠ στην Γερμανία που δεν θα μπορείτε να με το άδειο αμάξι σας απο βενζίνη, να κουβαλήσετε τα άχρηστα χρωματιστά χαρτιά για να πάρετε ενα καρβέλι ψωμί...

Δεν έχετε δει ακόμη τίποτα από αυτά που μας ετοιμάζουν και να θυμάστε ότι η λύση τους θα είναι μέσα από το ΧΑΟΣ η ΤΑΞΗ....το ηλεκτρονικό χρήμα στο τσιπάκι που θα σας επιβαλλούν οι άρρωστοι ψυχοπαθείς πολιτικοί σας.

Καλή συνέχεια


πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.