Η καναδική κυβέρνηση ξοδεύει 8,5 εκ. δολάρια για εγκαταστάσεις παραγωγής εντόμων – το νέο είδος διατροφής των φτωχών!

Η καναδική κυβέρνηση ξοδεύει 8,5 εκ. δολάρια για εγκαταστάσεις παραγωγής εντόμων – το νέο είδος διατροφής των φτωχών!

 

Η καναδική κυβέρνηση ξοδεύει 8,5 εκ. δολάρια για εγκαταστάσεις παραγωγής εντόμων – το νέο είδος διατροφής των φτωχών!


Σύμφωνα με αναφορές, η Agriculture and Agric-Food Canada θα ξοδέψει 8,5 εκατομμύρια δολάρια σε μια νέα μονάδα παραγωγής εντόμων στο Οντάριο, η οποία σύντομα θα παράγει δισεκατομμύρια γρύλους που θα αλέθονται σε σκόνη και θα σερβίρονται ως «τροφή» στα πιάτα των ανθρώπων. .

Μια εταιρεία που ονομάζεται Aspire παίρνει χρηματοδότηση «για να υποστηρίξει την κατασκευή μιας εμπορικής εγκατάστασης για την παραγωγή πρωτεΐνης κρίκετ». Μόλις τεθεί σε λειτουργία, η εγκατάσταση θα έχει την ικανότητα να «παρέχει υψηλούς όγκους θρεπτικών τροφίμων με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

«Ο στόχος της Aspire να αντιμετωπίσει την παγκόσμια έλειψη τροφίμων οδήγησε στην παραγωγή βρώσιμων εντόμων», ανακοίνωσε η εταιρεία (Σχετικά: Οι μαθητές στην Ουαλία τρέφονται ήδη με γρύλους ως μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος κατανάλωσης ζωύφιων).

Η καναδική κυβέρνηση ανακοίνωσε την χρηματοδότηση 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων που θα επιτρέψει στην Aspire να «χρησιμοποιήσει την τελευταία έξυπνη τεχνολογία για να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας για γρύλους στις εγκαταστάσεις της στο Λονδίνο, Οντάριο» και επίσης «να επιτρέψει στην εταιρεία να παρακολουθεί και να αναπτύσσει δισεκατομμύρια γρύλους, παράγοντας μια πρωτεΐνη πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για κορυφαίες αγορές υγιεινών τροφίμων και κατοικίδιων ζώων».

Στο μέλλον, το κρέας θα είναι μόνο για πλούσιους ανθρώπους

Χωρίς αυτά τα μετρητά των φορολογουμένων, είναι προφανώς πολύ ακριβό να καλλιεργούνται μεγάλες ποσότητες γρύλων για ανθρώπινη κατανάλωση. Έτσι, η καναδική κυβέρνηση αποφάσισε να κοινωνικοποιήσει τη διαδικασία, καθώς διαφορετικά θα ήταν οικονομικά ανέφικτη.

Σύμφωνα με την καναδική κυβέρνηση, «εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης, όπως τα έντομα, παρέχουν την ευκαιρία να καλυφθεί η παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό, ενέργεια και χώρο και εκπέμποντας σημαντικά λιγότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (πχ αέρια αγελάδων) κατά το στάδιο της παραγωγής».

Μόλις ολοκληρωθεί, η εγκατάσταση θα φιλοξενεί περισσότερα από τέσσερα δισεκατομμύρια γρύλους και θα έχει την ικανότητα να παράγει έως και 13 εκατομμύρια κιλά εντόμων κάθε χρόνο.

Είναι σχεδιασμένο απο το Great Reset

Η εκτελεστική διευθύντρια της ΜΚΟ Global Alliance for the Future of Food, σε μια συνέντευξη τον Ιούλιο του 2021 είχε δηλώσει: “Το κυρίαρχο σύστημα διατροφής μας πρέπει να αποσυναρμολογηθεί και να ξαναχτιστεί“.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ο ΟΗΕ συγκάλεσε την πρώτη «Σύσκεψη για τα Συστήματα Τροφίμων», στην δήλωση αποστολής της οποίας διαβάζουμε: “Η ανοικοδόμηση των παγκόσμιων συστημάτων τροφίμων θα μας επιτρέψει επίσης να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να «χτίσουμε καλύτερα» από ό,τι κάναμε με τον COVID-19“.

Τι θα περιλαμβάνει το νέο καθεστώς τροφίμων:

  • Ανάπτυξη και προώθηση των «γονιδιακά επεξεργασμένων» ή γενετικά τροποποιημένων τροφίμων (βλέπε αγροτική γη Bill Gates).
  • Προετοιμασία των παιδιών να τρώνε ζωύφια και φύκια.
  • Eξύμνηση του βιγκανισμού.
  • Προώθηση του «κρέατος» που καλλιεργείται σε εργαστήριο.
  • Φόρους «άνθρακα» στο κόκκινο κρέας και στα εισαγόμενα τρόφιμα κάθε είδους.
  • Φόρους «παχυσαρκίας» σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή λίπος.
  • Προώθηση, από τον Τύπο και τους πολιτικούς, όλων των παραπάνω απο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, επιβάρυναν τα δυτικά κράτη, επιταχύναν την «πράσινη ανάπτυξη» δήθεν για την απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα που είναι μέρος μιας άλλης παγκόσμιας απάτης της «κλιματικής αλλαγής».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως θα είναι η νέα διατροφή των φτωχών: Έντομα, σκουλήκια και φύκια

Δείτε ακόμα: H Γαλλία θα σβήσει τα φώτα του δρόμους εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης


πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.