Ο ΜΠΟΡΙΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ 777 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ - ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΧΑΟΥΣ


Ο ΜΠΟΡΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΤΑΙΣΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ 777 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ


Ο ΜΠΟΡΙΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ 777 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ 

ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ - ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 

ΧΑΟΥΣ


Είδαμε αρκετά σημάδια σήμερα και φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο αγαπητοί αναγνώστες. Πάει και ο Μπόρις, πήρε τις οδηγίες του να μετακομίσει. Να κρυφτεί στις σκοτεινές αίθουσες, εκεί που δεν φτάνει ποτέ το φως..

Ο κύριος Μπόρις έπεσε σε ημέρα ΤΕΛΕΤΗΣ και κλείσιμο του κύκλου! Επίσης είδαμε στην Γεωργία της ΤΡΑΓΙΚΗΣ χώρας μέσα στα 777ρια, σαν στόχο την ΓΕΩΡΓΙΑ. Χτυπάνε παντού τους αγρότες! Ουκρανία, Ρωσία, Ολλανδία...πυρκαγιές και καταστροφή της αγροτικής παραγωγής και της φύσης...

Ολα φαίνονται ξαφνικά και τυχαία μετά το τέλος της καραντίνας και την εισαγωγή του Πολέμου στην Ουκρανία. Λάθος! Τίποτε δεν είναι τυχαίο και ίσως αύριο δείτε και τα χρηματιστήρια να σκορπάνε το ΧΑΟΣ που το 29-30 ήταν Μίκυ Μάους μπροστά σ' αυτό που σας ετοιμάζουν...Μέσα από το Χάος θα φέρουν την Τάξη και θα χαθούν πολλές ζωές στην Ευρωπη αλλά και αλλού. Δεν υπάρχει Ταξη αν δεν έρθει πρώτα το Χάος.

Να θυμάστε ότι οι υπηρέτες του συστήματος ειναι καλοί στο να υπηρετούν αυτό που τους εκπαίδευσε τόσες δεκαετίες και γι αυτό από εδώ και στο εξής είστε οι εχθροί τους. Εχουν πάρει τις τελικές διαταγές, πείνα, μάσκες, ενέσεις, ξύλο, καραντίνες, πόλεμος, οι οδηγίες τους είναι η πλήρη ΥΠΟ-ΤΑΓΗ σας....η τρομοκρατική κάρτα του οργανωμένου εγκλήματος παίζει εδώ και καιρό στην υγεία αλλά ανάποδα. Στην θρησκεία τους τον σατανισμό όλα είναι ανάποδα

Θα συντρίψουν ότι γνωρίζατε και σας το έξειξαν...δεν γνωρίζουν όμως τι τους περιμένει από ΕΠΑΝΩ:


Η πηγή των ΠΑΝΤΩΝ είναι μέσα σας, μην τους αφήσετε να σας κάνουν μονάδα, ενωθείτε με τον εαυτό σας και τους άλλους, η δύναμη σας, ειναι μέσα από την ΠΗΓΗ.


πηγη

KORAKAS NEWS




POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.