ΤΑ ΨΥΓΕΊΑ ΤΩΝ -70° ΚΕΛΣΊΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΈΣ ΔΌΣΕΙΣ ΤΙ ΈΓΙΝΑΝ ;;;

 

ΤΑ ΨΥΓΕΊΑ ΤΩΝ -70° ΚΕΛΣΊΟΥ ΓΙΑ

 ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΈΣ ΔΌΣΕΙΣ ΤΙ

 ΈΓΙΝΑΝ ;;;


Τα παγωτά της Δέλτα μεταφέρουν τις ενέσεις τρόμου, προσέξτε μην χαλάσουν ρε ξεγάνωτοι Παλιό τενεκέδες 

Τι μας έλεγαν τα κανάλια προγραμματισμού στις 20/12/2020;;;

Σε μυστική τοποθεσία στην Αττική βρίσκονται, ήδη, 14 ψυγεία που θα αποθηκεύσουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, τα οποία αναμένονται στη χώρα μας. Κάθε ένα από τα ψυγεία χωράει 80.000 δόσεις εμβολίου της Pfizer/BioNTech, το οποίο πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία -70° Κελσίου μέχρι τη χρήση του, για την προστασία του γενετικού υλικού που περιέχει.
Φωτογραφίες: Τα ψυγεία που θα φυλάσσονται τα εμβόλια  

Η έγκριση του εμβολίου Pfizer/BioNTech για τον κορωνοϊό είναι προ των πυλών και ήδη η ελληνική κυβέρνηση έχει ετοιμάσει την επιχείρηση «Ελευθερία». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εκστρατεία που θα αρχίσει η κυβέρνηση για τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, ονομάζοντάς την Ελευθερία». «Ο εμβολιασμός σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πανδημίας. 
Την ελευθερία μας, και γι' αυτό έτσι θα ονομάσουμε αυτή την επιχείρηση. Την ελευθερία να ζούμε απελευθερωμένοι από την ομηρία της πανδημίας, να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και να γιορτάσουμε το 2021 τα 200 χρόνια της ελευθερίας μας ως έθνος. Είναι στο χέρι μας αύριο το εμβόλιο να το κάνουμε όλοι. Η αισιόδοξη επόμενη μέρα είναι πραγματικά στα χέρια μας και σας καλώ να τη χτίσουμε με ενότητα», είπε χαρακτηριστικά. https://www.iefimerida.gr/ellada/embolio-koronoioy-psygeia-ta-embolia-stin-attiki?amp

Αν η πουστια είχε ψυγεία θα τα ρύθμιζε στους 70-80 βαθμούς Κελσίου για να κρατάει την γενετική θεραπεία ζωντανή. Αυτά έλεγαν το 2020 τα πληρωμένα φερέφωνα θανάτου των Ελλήνων και οι ανόητοι παπαγάλοι όπως τα λαμόγια του iefimerida το Δεκέμβριο του 2020. Για την επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΑΡΜΑ-Λούλη. Οι μασκοφόροι έχουν κατακλύσει τις αγορές τα λεωφορεία το μέτρο το τρένο και μην ξεχάσουμε τα πλοία. Λαμόγια του κερατά, σάπιοι υποκριτές, που να γνωρίζατε τι κάρμα έχετε μαζέψει επάνω σας…




POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.