Μια ακόμη μαύρη μέρα (30/06/22) για την Δημοκρατία, την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη


Μια ακόμη μαύρη μέρα (30/06/22) για την Δημοκρατία, την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη


Σχεδόν 2,5 μήνες χρειάστηκε το «ανεξάρτητο» Συμβούλιο της Επικρατείας για να εκδώσει τη χθεσινή κατάπτυστη απόφαση-δολοφόνο της θεόδοτης ελευθερίας του ατόμου να αποφασίζει για το ποιες ιατρικές πράξεις θα επιλέξει για τον εαυτό του.

 

 

Το θέμα είχε φτάσει για συζήτηση στην Ολομέλεια του ΣτΕ στις 18/4/2022 το οποίο  ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης, καλώντας τους συναρμόδιους Υπουργούς να προσκομίσουν στοιχεία (τον λεγόμενο φάκελο).

Στις 6 Μαΐου 2022, μετά την υποτιθέμενη  διαβίβαση από το Δημόσιο των αιτηθέντων στοιχείων, συζητήθηκε ξανά στο ΣτΕ η υπόθεση του προστίμου των 100 ευρώ μηνιαίως για τους άνω των 60 «αρνητές» του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Χθες, μετά από δικαστικό “μαγείρεμα” 55 ημερών, βγήκε η απόφαση του ΣτΕ που επί της ουσίας συνιστά βάρβαρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι άνω των 60, (όχι οι 59 ετών και 364 ημερών τότε, δηλαδή στις 15 Ιαν. 2022 που εφαρμόστηκε το πρόστιμο, ούτε οι μετέπειτα άνω των 60!) τιμωρούνται διότι δεν δέχτηκαν να «τσιμπηθούν» με το ζόρι με ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν υπέστη τις επιστημονικά επιβεβλημένες κλινικές δοκιμές και για το οποίο οι φαρμακοβιομηχανίες που το κατασκεύασαν δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη (!) ενώ η διορισμένη από την κυβέρνηση Επιτροπή των Ειδικών που το προπαγάνδιζε  καθημερινά από τα ΜΜΕ ζήτησε και πήρε ασυλία για τυχόν παρενέργειες. Παρά ταύτα όμως, ο άνω των 60 που αρνείται να γίνει πειραματόζωο πρέπει να τιμωρηθεί!

Το θλιβερό είναι ότι το ΣτΕ αποκάλεσε τον απάνθρωπο αυτό εκβιασμό «κίνητρο» για τη σωτηρία του ίδιου του εκβιαζόμενου, για το «Δημόσιο καλό» και την αποσυμφόρηση των ΜΕΘ!

Κι ενώ οι ΜΕΘ είναι γεμάτες με εμβολιασμένους και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία  πιστοποιούν κατακόρυφη αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες από τότε που τα πειραματικά εμβόλια μπήκαν στη ζωή μας, ενώ καθημερινά διαβάζουμε ειδήσεις νέων και υγιών ανθρώπων που φεύγουν ξαφνικά, το ΣτΕ προσποιείται άγνοια και εκδίδει την φασιστική, αντιεπιστημονική, παράλογη και ανήθικη απόφαση που θα διαβάσετε παρακάτω:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

https://www.seferou-maria.gr


πηγή :

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.