Παιδιά δύο και 3 ετών με επιληπτικές κρίσεις είναι “το νέο φυσιολογικό”

Παιδιά δύο και 3 ετών με επιληπτικές

 κρίσεις είναι “το νέο φυσιολογικό”


Λαμβάνω πολλαπλές αναφορές από τις φίλες μου νοσοκόμες για παιδιά 2 και 3 ετών που έχουν επιληπτικές κρίσεις. Συμβαίνει ΜΟΝΟ σε εμβολιασμένα παιδιά και τα συμπτώματα αρχίζουν 2 έως 5 ημέρες μετά το εμβόλιο COVID.

Οι γιατροί είναι μπερδεμένοι από μια έξαρση επιληπτικών κρίσεων, εξανθημάτων κ.λπ. που συμβαίνει σε παιδιά 2 και 3 ετών.

Το μόνο κοινό στοιχείο που έχουν αυτά τα παιδιά είναι ότι τους είχε χορηγηθεί το εμβόλιο COVID μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα (δύο έως πέντε ημέρες νωρίτερα).

Οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν τι προκαλεί τις επιληπτικές κρίσεις (αφού δεν θα μπορούσε να είναι το εμβόλιο, αφού αυτά είναι ασφαλή και αποτελεσματικά). Το ιατρικό προσωπικό δεν επιτρέπεται να μιλήσει για τα περιστατικά στον Τύπο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλιώς θα απολυθούν.

Μια νοσοκόμα δημοσίευσε κάτι που έλεγε “πώς είναι αυτό νομικό????”. Αναγκάστηκα να παραφράσω για να προστατέψω την αφίσα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακούτε αυτές τις αναφορές από εμένα. Δεν μπορούν να με απολύσουν.

Δεν υπάρχει τίποτα στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό, αφού οι νοσηλευτές και οι γιατροί δεν επιτρέπεται να μιλήσουν γι’ αυτό.

Κάποια μέρα θα βγουν όλα αυτά στη φόρα, αλλά προς το παρόν, όλοι σιωπούν γι’ αυτό και οι γιατροί έχουν εντολή να πείσουν τους γονείς ότι δεν σχετίζεται με το εμβόλιο και ότι είναι οι μόνοι που έχουν το πρόβλημα.

Γιατί έτσι λειτουργεί η επιστήμη.

https://www.facebook.com/photo?fbid=180167784403959&set=a.107299998357405

stevekirsch.substack.com

πηγή :

Κατοχικά Νεα 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.