Γραικούλης: ΝΑ ΓΙΑΤΙ αφήνει την Ελλάδα να…ΚΑΙΓΕΤΑΙ συνέχεια ο Μητσοτάκης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να λάβει προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τον…ΟΗΕ και την Ατζέντα 21!!!

 


Γραικούλης: ΝΑ ΓΙΑΤΙ αφήνει την Ελλάδα να…ΚΑΙΓΕΤΑΙ συνέχεια ο Μητσοτάκης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να λάβει προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τον…ΟΗΕ και την Ατζέντα 21!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο (που είχαμε πρωτοβγάλει το 2018) θα σας εξηγήσει ΠΟΛΛΑ σχετικά με το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτές οι λίαν ασυνήθιστες φωτιές τόσο στην Ελλάδα όσο και οπουδήποτε αλλού! Αλλά προτού πάμε εκεί, διαβάστε πρώτα το εξής πόστ, ανάρτηση ενος χρήστη του facebook που συνοψίζει καλά αυτό το θέμα….

         Ένα καινούριο πολεμικό Ραφάλ κοστίζει 90 εκατομμύρια ευρώ. 

Ένα πυροσβεστικό Canadair CL-215 κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ. 

Η Ελλάδα αγόρασε 18 Ραφάλ (καινούρια και μεταχειρισμένα). 

Εάν αγοράζαμε ΕΝΑ Ραφάλ λιγότερο, θα μπορούσαμε να πάρουμε 22 επιπλέον πυροσβεστικά Canadair CL-215. 

Ή 3 υπερσύγχρονα Canadair CL-515 που πετάνε και το βράδυ (κόστος 25-35 εκατομμύρια ευρώ το καθένα). 

Ασφαλώς μπορούμε να πάρουμε και ΡΑΦΑΛ και ΜΠΕΡΙΕΦ (Ρωσικά Πυροσβεστικά μεγαθήρια)  και πλήθος από μεταχειρισμένα  Canadair ή κορυφαία αμερικάνικα πυροσβεστικά.



Όπως μπορούσαμε εδώ και χρόνια να έχουμε κάνει αντιπυρικές ζώνες και δασοφύλακες που να επιτηρούν κάθε καλοκαίρι τα περάσματα .

Άρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν, όχι ότι δεν μπορούν.

Αυτά που καταλαβαίνει και ένα παιδί, δεν εφαρμόζονται όχι λόγω βλακείας αλλά λόγο σκοπιμότητας.

Μην ξαναγίνεις συνένοχός τους.

______________

Πάμε τώρα στο άρθρο!…


Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ, που ελέγχουν οι ΗΠΑ, προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα (και ΠΑΝΤΟΥ) με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα και…ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!! Δηλαδή, πάει σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!! Δεν είχει κατακαθίσει ακόμη ο κουρνιαχτός και η….ΣΤΑΧΤΗ από τις φωτιές, ΔΕΝ είχαν βρεθεί ακόμη όλες οι…ΣΩΡΟΙ των ΘΥΜΑΤΩΝ, και πήγε αυτός ο ΣΑΤΑΝΑΣ να κάνει…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ με συνείδηση…ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ για τους νεκρούς μιας και μιλάμε για…ΦΩΤΙΕΣ…!!!

Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη στην πραγματικότητα αυτού που πρόκειται να σας αποκαλύψωμε από τούτο το βήμα, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ», όλα τα κακά του κόσμου έχουν την προέλευσή τους στους διεθνείς φορείς της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωσις, ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ., κ.τλ., τους οποίους φορείς τους δημιούργησαν οι Πεφωτισμένοι (Ιλλουμινάτι = Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, οι βασιλικές οικογένειες, κτλ.) με τη βοήθεια τόσο της Μασονίας όσο και των πολλών μυστικών οργανώσεών τους, όπως η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Συμβούλιον Ξένων Σχέσεων, κ.ο.κ..

Εδώ όπως θα εστιάσουμε την προσοχή μας στον «αγαπημένο» μας Ο.Η.Ε., που δεν είναι τίποτε άλλο από την έδρα της…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Το ξέρετε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της πολιτείας της Νέας Υόκης ότι αυτή η μεγάλη πόλις αποτελεί και την…ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;  ΕΚΕΙ είναι η έδρα των Ηνωμένων Εθνών που όπως είπα, είναι η έδρα της ΝΤΠ!!! Το είπε και η μεγάλη εφημερίς “The New York Times” στις 14 Σεπτ. του 2017 στο άρθρο τους με τίτλο  “When the World Called for a Capital” (Όταν ο κόσμος καλούσε για τη δημιουργία δικής του πρωτεύουσας).



Και τυχαίνει να είναι ο ΟΗΕ που μας έχει επιφέρει τις τελευταίες δεκαετίες τα χείριστου είδους κακά που έχουν επισκιάσει ποτέ την γην, όπως…Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21. Και όπως θα σας αποδεικνύω και καταδεικνύω στο παρόν άρθρον, είναι η μεγάλη Ατζέντα αυτή, που υπέγραψαν τόσο…ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΟΛΑ τα έθνη στον ΟΗΕ το 1992, και που ανανεώθηκε το 2013 (Ατζέντα 2030) πάλι από ΟΛΑ τα έθνη (όπως η…ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ, κτλ.), που είναι πίσω από όλες αυτές τις δήθεν «φυσικές καταστροφές», όπως οι «σεισμοί», «πλημμύρες» και…«ΦΩΤΙΕΣ» με βοηθό τις διατάξεις της, τους…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, τα…ΟΠΛΑ ΛΈΙΖΕΡ των ΗΠΑ και με κύριο υποστηρικτή-προπαγανδιστή την «αγαπημένη» μας…ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ (του Κ*ΛΟΥ) και το…ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΠΑΜΕ!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 08 Μάιου 2019, 18:15μμ / ανανέωθηκε στις 23 Ιουλ. 2021, (ὠρα Λος Άντζελες) | | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι κανονισμοί που εφαρμόστηκαν τα τελευταία τριάντα χρόνια από το Γραφείο Χωροταξίας των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν πολύ επιζήμιοι για την υγεία και την ασφάλεια των Αμερικανών που ζουν σε αγροτικές και ορεινές περιοχές. Αυτοί οι κανονισμοί προκάλεσαν άμεσα την απροσδόκητη εξάπλωση των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, χωρίς εμπόδια, που έχουν καταστρέψει ολόκληρες κοινότητες και πόλεις στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Οι κανονισμοί αυτοί δημιούργησαν νομοθεσία που κατήργησε πολιτικές όπως αντιπυρικές ζώνες (ζώνες πυροπροστασίας) και ελεγχόμενες φωτιές, οι οποίες είναι πάρα πολύ κρίσιμες όταν πρόκειται για την καταπολέμηση πυρκαγιών. Μιλάμε για χιλιάδες χρόνια πολιτικών διαχείρισης γης που καταργήθηκαν εν μια νυκτί! Γιατι όμως?!

Τώρα, όλες οι μεγάλες ενώσεις πυροσβεστών και ενώσεις διαχείρισης γης στην Καλιφόρνια και στις υπόλοιπες ΗΠΑ έχουν αρχίσει να επαναλαμβάνουν τη στάση του Προέδρου Τράμπ στις πολιτικές διαχείρισης πυρκαγιών, όπως το γεγονός ότι δεν χτίζουμε πλέον τις αντιπυρικές ζώνες. Ο στρατός, όμως, το κάνει όλη την ώρα για προφανείς λόγους.

περισσότερα 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.