«Δεν υπάρχει λογική»: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της WestJet καταρρίπτει την εντολή της ομοσπονδιακής κυβερνησης του Καναδά .



 

«Δεν υπάρχει λογική»: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της WestJet καταρρίπτει την εντολή της ομοσπονδιακής κυβερνησης του Καναδά .

 

video link :   https://www.bnnbloomberg.ca/no-more-logic-westjet-ceo-blasts-feds-vax-mandate-1.1773222?jwsource=cl


Ο διευθύνων σύμβουλος της WestJet καλεί την καναδική κυβέρνηση να εγκαταλείψει την εντολή εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες, λέγοντας ότι η πολιτική "δεν έχει άλλη λογική".

«Η εντολή εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες με αεροπλάνο και τους υπαλλήλους πρέπει να καταργηθεί», έγραψε στο Twitter ο Alexis von Hoensbroech από έναν μη επαληθευμένο λογαριασμό την Τρίτη το βράδυ.

"Καθώς τα εμβόλια δεν εμποδίζουν την εξάπλωση του ιού από το #omicron, δεν υπάρχει άλλη λογική να τα διατηρήσουμε. Αυτό θα χαλαρώσει επίσης ορισμένες από τις λειτουργικές προκλήσεις στα αεροδρόμια." 

Ο Von Hoensbroech, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της WestJet τον Φεβρουάριο, έκανε λόγο λίγες ώρες αφότου το Health Canada ανακοίνωσε ότι τα υπάρχοντα συνοριακά μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ έως τουλάχιστον τις 30 Ιουνίου. 

Οι υπάρχοντες ταξιδιωτικοί κανόνες απαιτούν απόδειξη πλήρους εμβολιασμού για ταξίδια εντός ή εκτός Καναδά. Οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στον Καναδά και δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να παρέχουν έγκυρα αποτελέσματα προ-εισόδου τεστ COVID. αντιμετωπίζουν επίσης απαιτήσεις εξετάσεων και καραντίνας κατά την άφιξή τους.

 Οι περίπλοκοι κανόνες ταξιδιού και η αύξηση της ζήτησης έχουν αναφερθεί ως αιτία για καθυστερήσεις που ξεπέρασαν τις αρκετές ώρες σε πολλά αεροδρόμια του Καναδά τις τελευταίες εβδομάδες.

 Ο υπουργός Μεταφορών Omar Alghabra έχει προτείνει ότι φταίνε και οι σκουριασμένοι ταξιδιώτες.

«Βγάζοντας τους φορητούς υπολογιστές, βγάζοντας τα υγρά – όλα αυτά προσθέτουν 10 δευτερόλεπτα εδώ, 15 δευτερόλεπτα εκεί», είπε στους δημοσιογράφους νωρίτερα αυτό το μήνα.

 Με αρχείο από τον Καναδικό Τύπο


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.