Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν από το “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων” (SADS) στην Αυστραλία

 

Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν από το “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων” (SADS) στην Αυστραλία


Αυτό είναι ο τίτλος που κυκλοφορεί στα ξένα ΜΜΕ, όπου έχουν επινοήσει τον όρο SADS. Αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε “ξαφνικίτιδα”. Ο όρος περιγράφει απροσδόκητους θανάτους νέων που η νεκροψία δεν μπορούσε να βρει τα αίτια.

Μόνο στην αυστραλιανή πολιτεία της Βικτώριας φέρεται να έχουν πεθάνει από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων 750 άνθρωποι. Αυτό που δεν αναφέρει ωστόσο το ρεπορτάζ αλλα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι πως, η πολιτεία της Βικτώρια είχε τα αυστηρότερα μέτρα κατά του Κόβιντ, ο ίδιος ο στρατός είχε αναλάβει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Το SADS, που ονομάζεται επίσης Σύνδρομο Αιφνίδιου Αρρυθμικού Θανάτου, είναι ένας «ολόκληρος όρος που περιγράφει απροσδόκητους θανάτους σε νέους», συνήθως κάτω των 40 ετών, όταν η νεκροψία δεν μπορεί να βρει προφανείς αιτίες θανάτου, σύμφωνα με το Royal Australian College of General. Ασκούμενοι (RACGP).

Οι πιο συχνές καταστάσεις SADS περιλαμβάνουν σύνδρομα γενετικής αρρυθμίας, όπως το σύνδρομο μακρού QT, την κατεχολαμινεργική πολυμορφική κοιλιακή ταχυκαρδία και το σύνδρομο Brugada, ανέφερε ο οργανισμός.

Αν και ο όρος γίνεται για πρώτη φορά γνωστός, παρουσιάζεται ως κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο. Το μεγαλύτερο κανάλι της Αυστραλίας 7News.com.au παρουσίασε το γεγονός σαν κάτι που δεν είναι σαφές στο πόσοι θάνατοι αποδίδονται στην πάθηση παγκοσμίως κάθε χρόνο και το Ινστιτούτο Baker Heart and Diabetes της Μελβούρνης (BHDI) πρότεινε ότι το SADS σκοτώνει περίπου 750 νέους στην πολιτεία της Βικτώριας ετησίως. Κάτι που δείχνει να μην υπάρχει αυξηση θανάτων το 2022…

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία. Ανακάλυψαν και αυτοί πρόσφατα… ότι περίπου 210.000 άνθρωποι κάτω των 40 πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα κάθε χρόνο λόγω ξαφνικής καρδιακής ανακοπής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενώ το Healthline.com μας λέει πως: Αυτοί που ανακαλύπτουν πως έχουν SADS, το κάνουν μετά από καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με μια ιατρικά ελεγμένη έκθεση που επικαλείται ο ιστότοπος.

Όπως καταλαβαίνουμε η επιστήμη (για άλλη μια φορά) σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Δείτε ακόμα: Μελέτες συνδέουν σπάνια ανίατη εγκεφαλική νόσο με το εμβόλιο COVID-19!


πηγη

https://anazitiseis.gr/.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.