Η “Ευλογιά των Πιθήκων” είναι μια Συγκάλυψη για τις Βλάβες Που Προκαλούνται στο Ανοσοποιητικό Σύστημα από τον Εμβολιασμό COVID με Αποτέλεσμα τον ‘Ερπητα Ζωστήρα, την Αυτοάνοση Ασθένεια με Φουσκάλες και τη Μόλυνση από ‘Ερπητα.

 

Η “Ευλογιά των Πιθήκων” είναι μια Συγκάλυψη για τις Βλάβες Που Προκαλούνται στο Ανοσοποιητικό Σύστημα από τον Εμβολιασμό COVID με Αποτέλεσμα τον ‘Ερπητα Ζωστήρα, την Αυτοάνοση Ασθένεια με Φουσκάλες και τη Μόλυνση από ‘Ερπητα.


  









                                           
  15 Ιουνίου, 2022  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ


Δυστυχώς, ή ευτυχώς- ανάλογα με το αν επιλέξατε να κάνετε την ένεση Covid-19, τα επίσημα κυβερνητικά δεδομένα και τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer υποδεικνύουν έντονα ότι η ένεση Covid-19 μπορεί να επανενεργοποιεί τον αδρανή ιό της ανεμοβλογιάς ή του έρπητα λόγω της τρομακτικής βλάβης που προκαλεί στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είμαστε καθόλου μάρτυρες ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος της ευλογιάς των πιθήκων, αλλά μάλλον μιας τεράστιας συγκάλυψης των συνεπειών της χορήγησης μιας πειραματικής ένεσης σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στον φάκελο δεδομένων της PFIZER  και δόθηκαν στην δημοσιοότητα, είναι το “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf”Η σελίδα 21 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος, με μία από αυτές να αφορά συγκεκριμένα τις λοιμώξεις από ιό έρπητα.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στον φάκελο δεδομένων είναι το “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf”Η σελίδα 21 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος, με μία από αυτές να αφορά συγκεκριμένα τις λοιμώξεις από ιό έρπητα.

 

Τελειωμένοι από παντού οι εμβολιασμένοι… ξαφνικίτηδες, AIDS, αυτοάνοσα, έρπης ζωστήρ, καρκίνοι, θρομβώσεις, καρδιοπάθειες, και ποιός ξέρει πόσες ακόμα σοβαρές ασθένειες θα δουν το φως της δημοσιότητας…

Κυβερνήσεις, ακαταδίωκτες… Φαρμακοβιομηχανίες, ακαταδίωκτες… γιατροί, ακαταδίωκτοι…δικαστές, ακαταδίωκτοι… δημοσιογράφοι, ακαταδίωκτοι… ιεράρχες, ακαταδίωκτοι… εκπαιδευτικοί, ακαταδίωκτοι… στρατιωτικές ηγεσίες, ακαταδίωκτες… καλά, για Π.Ο.Υ., για CDC, για FDA, για DARPA, για Μπιλ Γκέιτς, για Φάουτσι, δεν μιλάμε… αυτούς δεν τους αγγίζει κανείς…

Από ποιούς θα ζητήσετε ευθύνες, όλοι εσείς που εμβολιαστήκατε;;;

Όλοι εσείς που σας λέγαμε ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, και μας γράψατε … άντε μην πω που…

Όλοι εσείς, που εμβολιάσατε και τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

Έναν κόκορα με φασόλια γίγαντες θα είχα πάρει αν είχα μπολιαστεί και θα “κέρναγα” τους υπαίτιους… και το τελευταίο φασόλι, θα το κράταγα για μένα… και την μα@ακία μου …

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

10 Ιουνίου 2022 από το ΤΗΕ EXPOSÉ – Διαβάστε το εδώ


Δεν βρίσκετε περίεργο το πώς μέσα σε 50 χρόνια, η ευλογιά των πιθήκων δεν έχει ποτέ πραγματικά ξεφύγει εκτός από μερικές χώρες της Αφρικής, αλλά στη συνέχεια, μέσα σε δύο χρόνια από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19, η ευλογιά των πιθήκων βρίσκεται ξαφνικά σε κάθε δυτικό έθνος και υπερθεματίζεται από τις αρχές δημόσιας υγείας, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

Αν όχι, δεν θα θέλετε να διαβάσετε αυτό το κείμενο γιατί μπορεί να χάσετε το τελευταίο επεισόδιο του BBC News στις 6 το απόγευμα. Αλλά αν το κάνετε, μπορεί να εκπλαγείτε ή να μην εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η υποτιθέμενη επιδημία μαϊμούδες μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αποτέλεσμα του προγράμματος εμβολιασμού Covid-19.

Πώς;

Λοιπόν, έχει να κάνει με τον έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα, την αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και το γεγονός ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 βλάπτει σε μεγάλο βαθμό το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα.


Η “Ευλογιά των Πιθήκων” είναι μια Συγκάλυψη για τις Βλάβες Που Προκαλούνται στο Ανοσοποιητικό Σύστημα από τον Εμβολιασμό COVID με Αποτέλεσμα τον ‘Ερπητα Ζωστήρα, την Αυτοάνοση Ασθένεια με Φουσκάλες και τη Μόλυνση από Ερπητα.




πηγή :

attikanea.info 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.