Ανάγκασαν δισεκατομμύρια ανθρώπους σε ιατρικό πείραμα μέσω ενός εμβολίου με άγνωστο περιεχόμενο!

 


Ανάγκασαν δισεκατομμύρια 

ανθρώπους σε ιατρικό 

πείραμα μέσω ενός 

εμβολίου 

με άγνωστο περιεχόμενο!


16 Ιουνίου, 2022  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ


Το τρομακτικό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι πως οι πρωταγωνιστές αυτού του εγκλήματος συνδέονται όλοι με τον ευγονισμό και κύριο μέλημα τους, είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Μας το ειχαν πει πολλά χρόνια πριν, οτι θα μειώσουν τον πληθυσμό με αυτο το τροπο…

Τεχνιτους ιους και εμβολιασμό.

Μα καλά δεν το εψαξε ολος αυτος ο κόσμος που τρεχει για το εμβόλιο???

 

Το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι πως Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ… ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ…

ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ.

Οι επικυρίαρχοι, έχοντας μελετήσει την διάλυση του κοινωνικού ιστού και την ικανότητά του να ερευνά, βασίστηκαν σε κάτι σημαντικό… ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, και πάνω σ’ αυτόν έπλεξαν το γαϊτανάκι του τρόμου μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ… ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, παραθέτω τα σημαντικότερα άρθρα που αναρτήθηκαν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για το ΓΡΑΦΕΝΙΟ (εδώ το συγκεντρωτικό αρχείο για το γραφένιο)


Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μοιράζονται τις ιστορίες τους για σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια COVID, το αναπόφευκτο ερώτημα που γεννιέται: τι πραγματικά περιέχουν αυτά τα πειραματικά σκευάσματα;

Αυτό δεν είναι ακαδημαϊκό ερώτημα. Στην πραγματικότητα, είναι το πιο σημαντικό ερώτημα στην ιστορία της ιατρικής και της δημόσιας υγείας, επειδή μόλις αναγκάσαμε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε ένα ιατρικό πείραμα.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναγνωρίζει αυτές τις παρενέργειες του εμβολίου για τον COVID (παρά την προπαγάνδα της ιατρικής κοινότητας και των κυβερνήσεων), ακόμη και διασημότητες παραδέχονται αυτά τα ζητήματα.

Για παράδειγμα, ο Justin Bieber έχει τώρα παράλυση προσώπου – και η σύζυγός του πρόσφατα επέζησε από έναν θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της που την οδήγησε σε εγκεφαλικό.

Κανένας από τους δύο δεν είπε ότι ευθύνονται τα εμβόλια για τον COVID – αλλά ποιον κοροϊδεύουμε πια;

Οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν ξαφνικά. Μεσήλικες πεθαίνουν ξαφνικά.

Ακόμη και υγιείς νέοι άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά.

Στην πραγματικότητα, τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα σύνδρομο που ονομάζεται « Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (sads) » για να κρύψουν την τοξικότητα των εμβολίων για τον COVID.

Ο Δρ Ryan Cole κατηγόρησε το εμβόλιο COVID-19 ότι βρίσκεται πίσω από το SADS:



Διαβάστε περισσότερα


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.