ΑΓΑΠΗΤΈ 'ΕΛΛΗΝΑ, ΑΓΑΠΗΤΉ ΕΛΛΗΝΊΔΑ

Αγαπητέ 'Ελληνα, Αγαπητή Ελληνίδα


22/6/22

Τα σκόπιμα σχέδια της ελίτ είναι να γονατίσει τους Δυτικούς πολίτες και να καταλάβει την πλήρη εξουσία τους σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Τα μηνύματα γίνονται και πιο ξεκάθαρα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Αυτό που θέλουν είναι να σε εξαρτήσουν.

Αυτός είναι ο λόγος που διαβρώνουν την αξία των χρημάτων σας με τον υπερ-πληθωρισμό που πρέπει να είναι 35-50% ενώ αυτοί μιλάνε για 9-10%...

Αυτός είναι ο λόγος που κατασκευάζουν μια ενεργειακή κρίση…μέσα από τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και σύντομα και σε εμάς ή και στην Μέση Ανατολή, σαν γνωστό παλιό σενάριο...

…και αυτός είναι ο λόγος που πιέζουν για ελλείψεις τροφίμων!

Μόλις είμαστε πλήρως εξαρτημένοι και παρακαλούμε για βοήθεια, τα ψηφιακά αναγνωριστικά και τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας θα παρουσιαστούν ως η λύση του οργανωμένου εγκλήματος!!!

Για να επιβιώσετε, πρέπει να ανταλλάξετε τις ελευθερίες με τον πλήρη έλεγχο κάθε πτυχής της ύπαρξής σας.

Στη συνέχεια θα καθορίζουν πού μπορείτε να πάτε κα αν πάτε, πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας και πώς συμπεριφέρεστε στο σώμα σας με τα δυναμωτικά των χαζάρων, που γνωρίζετε πλεόν την λειτουργία τους. Ή ΟΧΙ ακόμη;;


Τα σκατά που ετοιμάζουν θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙA! Να είστε σίγουροι!

Υπάρχει όμως μια βιασύνη. Βια-ζονται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν και δεν δέχονται πλέον αυτά τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

Η οργή για την κλίκα του Νταβός και τους Bilderbergers μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, πράγμα που σημαίνει ότι μια τεράστια σύγκρουση πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Η ελίτ βρίσκεται σε πανικό και πρέπει πάση θυσία να αποφύγει τη συνένωση του λαού.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πολίτες να μην συνειδητοποιήσουν ότι είναι οι μάζες και η ελίτ μια μικροσκοπική, ασήμαντη μειοψηφία.

Οργανωθείτε τοπικά και διαλύστε τους συνομώτες της ανθρωπότητας που σας φοράνε μάσκες και σας εμβολιάζουν με δολοφονική χημεία τελευταίας τεχνολογίας (η τεχνολογία τους είναι 60 χρόνια μπροστά)...

Αν δεν αντισταθείτε θα πεθάνετε από τις ενέσεις που έχουν ήδη παραγγείλει να σας κάνουν ενώ σας λένε τώρα ότι δεν είναι υποχρεωτικές (δήλωση γενικού γραμματέα Υγείας Θεμιστοκλέους, 21/6/22), αν δεν πεθάνετε θα γίνετε σκλάβοι εσείς και τα παιδιά σας. Αν αγαπάτε τα παιδιά σας ωφείλετε να αντισταθείτε, αν όχι, δυστυχώς θα το μετανοιώσετε πικρά. Οργανωθείτε στις πλατείες και στα δημαρχεία και επικοινωνείστε μεταξύ σας, ενωθείτε, τοποθετείστε 5 στόχους και εργαστείτε επάνω τους.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ... 


πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.