Ξυπνήστε: Το άρρωστο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να διαλύσουν τις κοινωνίες

Ξυπνήστε: Το άρρωστο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να διαλύσουν τις κοινωνίες

 Όλα μελετημένα εξαρχής για την εξαθλίωση των κοινωνιών.

Το παραμύθι ξεκίνησε με την δήθεν «Πανδημία» η οποία για να αναχαιτιστεί θα έπρεπε να κλείσουν τα καταστήματα,η εστίαση και τα υπόλοιπα μαγαζιά που αποφέρουν χρήματα παγώνοντας έτσι την οικονομία και δημιουργώντας οικονομική ασφυξία.
Τα χρήματα από τα νοικοκυριά άρχισαν να τελειώνουν και ο κόσμος ήταν σε απόγνωση.
Τους πέταξαν κάτι ψιλά για να μην ξεσηκωθούν με τις επιστρεπτέες και τις λοιπές μπαρούφες και όταν το αφήγημα εξασθένησε και ο κόσμος κατάλαβε την κοροϊδία έφεραν το δεύτερο: Την κακιά Ρωσία που κάνει πόλεμο στους ουκρανούς και θα πρέπει να επιβάλλουμε κυρώσεις.
Η ακύρωση των συναλλαγών είχε αποτέλεσμα να εκτοξευτούν καύσιμα,  ενέργεια και καταναλωτικά αγαθά στα ύψη και αυτά που είχε ο κόσμος στην άκρη να φύγουν σε λίγες μέρες.
Ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο έχει σκοπό τη μεγάλη επανεκκίνηση ώστε οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.
Σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει και η αραίωση πληθυσμού ώστε αυτοί που θα μείνουν να μπορέσουν να περάσουν καλά και αυτό επιτεύχθηκε με τα εμβόλι@ και το mRNA που είχαν μέσα.
Φυσικά δεν θα σταματήσει εδώ το παραμύθι, θα συνεχιστεί μέχρι ο κόσμος να αρχίσει να ψάχνει στα σκουπίδια στις γειτονιές και να πεθαίνει στους δρόμους.

πηγή

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.