"ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ" - ΒΙΝΤΕΟ

"ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ" - ΒΙΝΤΕΟ  


Τώρα φαινεται με τόσους ξαφνικούς θανάτους νέων, δεν είναι στόχοι!

Πιστεύουν ότι μπορούν να δολοφονούν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους χωρίς να τους επισκεφθει ο ΚΑΡΜΑΓΕΔΩΝ... Klaus Schwab προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Bourla: 

«Ήμασταν και οι δύο στόχοι των κινημάτων κατά των εμβολίων

   

Στην συνέντευξη του Μπουρλά με τον ρεπόρτερ του CNN Ρίτσαρντ Κουεστ στο Νταβός που τα είχε κάνει όλα, μας λέει:
Πρώτον, παραδέχτηκε ότι έκανε τέσσερις ενέσεις mRNA της Pfizer, αλλά εξακολουθεί να ανησυχεί μήπως κολλήσει τον COVID-19. Ο Μπουρλά είπε ότι οι ενέσεις mRNA της Pfizer είναι το λιγότερο επικερδές φάρμακο που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρεία. 
Η Pfizer αναμένεται όμως να έχει τα έσοδα 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος, γεγονός που σημείωσε ρεκόρ για την εταιρεία ποτέ στην ιστορία.

Ο Μπουρλά, αγνοώντας και αλαζονικά, δήλωσε ότι η Pfizer θα παράσχει όλα τα δηλητήρια της με κόστος στις φτωχότερες χώρες του κόσμου, υπονοώντας ότι πρόκειται για κάποιο είδος αλτρουιστικής χειρονομίας.


Οι προηγούμενες εκστρατείες προπαγάνδας κρατούν τους πιστούς των ενέσεων στο παραμύθι, παρόλο που πολλοί από αυτούς υποφέρουν από τις επιπτώσεις των ενέσεων. Αυτοί είναι οι δύστυχοι άτυχοι. 
Σιγά σιγά και βήμα βήμα γίνεται ξεκάθαρο ότι όλα τα άτομα που έχουν υποστεί τα δηλητήρια θα πεθάνουν ξαφνικά από καρδιακή προσβολή ή καρδιακή ανακοπή ή θα πεθάνουν στον ύπνο τους ανά πάσα στιγμή. 

Και αυτό το φαινόμενο συμβαίνει σε όλο τον κόσμο έχοντας πάρει την ονομασία SADS.

Η ηλιθιότητα είναι δολοφονική!


πηγή


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.