ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.


16 Φεβ 2019 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΘΑ ΕΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΠΛΟΚΣ / ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΑΛΛΟ .

ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ :

ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ , ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΠΛΟΚ, ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ , ( ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ ΚΑΘ’ ΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΟΙ ΡΟΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ .

=====================================================

ΔΑΝΙΗΛ κεφ. 11

40 Και στον έσχατο καιρό, ο βασιλιάς τού νότου θα συγκρουστεί μαζί του· και ο βασιλιάς τού βορρά θάρθει εναντίον του σαν ανεμοστρόβιλος, με άμαξες, και με καβαλάρηδες, και με πολλά πλοία· και θάρθουν στους τόπους, και θα πλημμυρίσουν, και θα διαβούν·
41 θα μπει ακόμα μέσα στη γη της δόξας, και πολλοί θα καταστραφούν· αυτοί, όμως, θα διασωθούν από το χέρι του, ο Εδώμ, και ο Μωάβ, και οι πρώτοι των γιων τού Αμμών.
42 Και θα εκτείνει το χέρι του επάνω στους τόπους· και η γη της Αιγύπτου δεν θα ξεφύγει.
43 Και θα κυριεύσει τούς θησαυρούς από το χρυσάφι και από το ασήμι, και όλα τα επιθυμητά της Αιγύπτου· και οι Λίβυοι και οι Αιθίοπες θα είναι πίσω από τα βήματά του.

44 Όμως, αγγελίες από την ανατολή και από τον βορρά θα τον ταράξουν· γι’ αυτό, θα βγει έξω με μεγάλον θυμό, για να αφανίσει, και να εξολοθρεύσει πολλούς.


========================================


1 ) ο βασιλιάς τού νότου : ΙΡΑΝ. ( ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ).
2 ) ο βασιλιάς τού βορρά : ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ( ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ).
3 ) από την ανατολή : ΚΙΝΑ .
4 ) από τον βορρά : ΡΩΣΙΑ .
5 ) γη της δόξας : IΕΡΟΥΣΑΛΗΜ


HEKTOR


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.