Γονατίζει μέχρι και η Αμερική: Στα ύψη ο πληθωρισμός αρχίζουν και φοβούνται οι πολίτες

Γονατίζει μέχρι και η Αμερική: Στα ύψη ο πληθωρισμός αρχίζουν και φοβούνται οι πολίτες



















Το σχέδιο προχωράει με αμείωτους ρυθμούς.

Επέβαλαν οικονομική ασφυξία στις κοινωνίες μέσω της πανδημίας και τώρα έφεραν άλλο παραμύθι τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις της Ρωσίας.
Τα καύσιμα εκτοξεύτηκαν, οι πρώτες ύλες έφτασαν στα ύψη, οι τιμές των προϊόντων αυξήθηκαν και πλέον οι κοινωνίες γονατίζουν η μία μετά την άλλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Αμερικής μία από τις πιο πλούσιες ηπείρους στην οποία ο πληθωρισμός έχει αυξηθεί και υπάρχουν έντονες ανησυχίες ότι το ποσοστό μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.
Το σχέδιο ήταν εξαρχής να χάσουν οι άνθρωποι τα χρήματά τους και να πάνε όλα στους πλούσιους με σκοπό να ελέγχουν τα πάντα.
Πολλοί από μας το φωνάζαμε ότι τα μέτρα που επιβάλλουν δεν έχουν υγειονομικό χαρακτήρα, δεν προστάτευαν από κάτι. Είχαν καθαρά οικονομικό και κοινωνικό προσανατολισμό ώστε να διαλύσουν την επιχειρηματικότητα και να μην αφήσουν τον κόσμο να πάρει ανάσα.
Από δω και πέρα τα πράγματα προβλέπονται πολύ δύσκολα αφού το σχέδιο για τη μεγάλη επανεκκίνηση προχωράει.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.