ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

 


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr / www.egerssi.gr

Ο λαός μας – σε ένα μεγάλο ποσοστό – δεν διαβάζει, δεν ακούει, δεν ενημερώνεται, δεν σπαταλάει χρόνο προκειμένου να συγκρατεί ορισμένες πολύ σημαντικές ειδήσεις και τις οποίες βεβαίως, δεν θα τις βρει στα Συστημικά Μέσα της “λίστας Πέτσα”! Η αναζήτηση της είδησης και της πληροφορίας από ελεύθερους πολίτες πρέπει να γίνεται από Μέσα, που δεν συμπεριέλαβε η “λίστα Πέτσα”, για τον απλό λόγο, πως αυτά τα Μέσα διατηρούν ελεύθερη φωνή και δεν υπόκεινται σε καμιά εξαγορά!

Μια τέτοια “ελεύθερη φωνή” είναι και η εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”, το διαδικτυακό ειδησεογραφικό πόρταλ egerssi.gr, ιδιοκτησίας μου, αλλά και πολλά άλλα σάιτ στο διαδίκτυο που φιλοξενούν τα άρθρα μου!

Θα μου πείτε, γιατί κάνω αυτήν την εισαγωγή στο σημερινό μου κείμενο!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! > > https://egerssi.gr/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5/

EGERSSI

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ - Έγερσις

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Ο λαός μας – σε ένα μεγάλο ποσοστό – δεν διαβάζει, δεν ακούει, δεν ενημερώνεται, δεν σπαταλάει χρόνο προκειμένου να συγκρατεί ορισμένες πολύ σημαντικές ειδήσεις και τις οποίες βεβαίως, δεν θα τις βρει στα Συστημικά Μέσα της “λίστας Πέτσα”! Η αναζήτηση της είδησης και της πληροφορίας […]

guteurls.de→ Read full article here

 

πηγη

Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.