Δεν δίκασαν ξανά τον Αντωνιάδη γιατι δεν υπάρχει η απομαγνητοφώνηση..Η Εγκληματική συμμορία Μητσοτάκη τρέμει..

 

Δεν δίκασαν ξανά τον Αντωνιάδη γιατι δεν υπάρχει η απομαγνητοφώνηση..Η Εγκληματική συμμορία Μητσοτάκη τρέμει..






 

 

 

 

 

Η Δικη του Αντωνιάδη αναβλήθηκε απο  μια Τρομοκρατημένη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…Το Τριμελές πέταξε εξω μετα απο αίτημα Αντωνιάδη τον Δικαστή ΕΦΕΤΗ  Ζαγοριανό και δέχθηκε πως δεν μπορεί να γίνει η ΔΙΚΗ  να δικάσει τον Αντωνιάδη χωρις απομαγνητοφώνηση  Τοτε  γιατι τον συλλάβατε πέρισυ??

Η  νεα αναβολή δέθηκε για τις 07 Νοεμβρίου 2022 κοντα στις επερχόμενες εκλογές..Ο Αντωνιάδης γκρέμισε την ομαδα των επίορκων και τωρα δεν θέλει κανένας να γινει η Δικη.

Τα πληρωμένα Κανάλια της Εγκληματικής Οργάνωσης οπως την αποκαλεί ο Μαχητής Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης  ΜΟΥΓΓΑ για ολα!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  ΤΟ VIDEO MΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Ειδατε εμένα να “πετάω” έξω τον εφέτη Ζαγοριανό, τον ανακριτή της Siemens, να παίρνω την δικαστική παραδοχή ότι δεν μπορώ να δικαστώ χωρίς απομαγνητοφώνηση, ώστε ούτε η σύλληψη, ούτε η δίωξη, ούτε η παραπομπή, έπρεπε να είχαν γίνει χωρίς την απομαγνητοφώνηση αυτή, ούτε το Συμβούλιο Εφετών έπρεπε να απορρίψει την προσφυγή, αλλά έπρεπε να διατάξει αυτό που διέταξαν χθες οι τρεις εφέτες συνάδελφοί τους. Και μετά να παίρνω την τελική απόδειξη του τρόμου της εγκληματικής οργάνωσης, ειδικά για τη δίκη αυτή, συνολικά για μένα και τη δράση μου, αφού αντί οι εφέτες να διακόψουν για την απομαγνητοφώνηση, ανέβαλαν τη δίκη για τέσσερις μήνες, όταν για πραγματογνωμοσύνες σε ολόκληρους ιατρικούς φακέλους μαζί με τις εργαστηριακές οι εισαγγελείς δίνουν μόλις ένα μήνα στους πραγματογνώμονες.

Με τον “εξαιρετικά επικίνδυνο” δικηγόρο να καταντά το ανέκδοτο του αιώνα, αφού κανένας δεν πιστεύει πλέον ότι έξι πια εφέτες άφησαν επί τέσσερις και πέντε μήνες, και δέκα συνολικά με τον μήνα της διακοπής της 4ης Μαΐου, να παρασύρει ανθρώπους στον θάνατο. Και ότι απλά χθες ανέβαλαν τη δίκη του δικηγόρου που στην πραγματικότητα τους μόνους που παρασύρει στον “θάνατο” είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και τον αρχηγό τους Κυριάκο Μητσοτάκη.


ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ “ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ” ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ “ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ – ΑΛΛΑ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !! 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !!
ΤΡΟΜΟΣ !! ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !! ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ Η ΔΙΚΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ !!
ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΣΥΛΛΗΨΗ-ΔΙΩΞΗ-ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ !! Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΗΜΕΡΑ  ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !! ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ…

 

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  ΕΔΩ  !

 

πηγη :

Amazonios.net

https://amazonios.net

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.