ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ…

Nikos Antoniadis TV

 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΟ

 ΦΙΤΙΛΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ

 ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΩΝ

 ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ…

 Ήρθε η ώρα για αυτό που έχω πει πριν από τη δίκη της 7ης Ιουνίου. Ότι ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στη δίκη αυτή, οι νομικές επιθέσεις μου θα είναι σαρωτικές από το μεσημέρι της Τρίτης που μας πέρασε. Σε μία δίκη, όπου ήλθον, είδον, ενίκησα…

Γιατί, όπως επίσης είχα πολλές φορές πει πριν τη δίκη του αιώνα, ό,τι και να γινόταν στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών, θα ήμουν νικητής. Μονά ζυγά δικά μου.

Το μόνο που δεν πήρα ήταν η διακοπή της δίκης αντί της αναβολής της, πήρα όμως έτσι την τελική επιβεβαίωση της νομικής παντοδυναμίας μου απέναντι στην καταρρέουσα εγκληματική οργάνωση. Μία παντοδυναμία που δεν είναι άλλη βεβαίως, από την παντοδυναμία της μίας και μοναδικής Αλήθειας απέναντι στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Με την αναβολή έδειξε το σύστημα ότι τρέμει τη δίκη, ειδικά από την ώρα που εξαιρέθηκε ο εφέτης Ζαγοριανός, απόφαση που προκάλεσε σεισμό στα θεμέλια της Δικαιοσύνης, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στην Εισαγγελία Εφετών και αυτής των Πρωτοδικών, και στο Μέγαρο βεβαίως -και κυρίως- του Μαξίμου, και άρχισα τη συζήτηση με πρόεδρο και εισαγγελέα να ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ τη δίκη του αιώνα, ο εισαγγελέας πρότεινε την πρόοδο της δίκης, να δούμε την επίδικη εκπομπή και να κρίνει στην πορεία αν θα απαιτηθεί η απομαγνητοφώνηση, και ενώ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ να γίνει έτσι, όταν βγήκε το δικαστήριο από την διάσκεψη που ακολούθησε, ο εισαγγελέας ΑΛΛΑΞΕ την πρότασή του, ενώ κάτι τέτοιο, ζήτημα είναι να έχει γίνει χωρίς να μεσολαβήσει κάτι μία ή δύο φορές (και αν…) στα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ. Η δε εξήγηση του προέδρου για την αναβολή αντί διακοπής, ήταν τουλάχιστον αδύνατη… Ότι υπήρχε πιθανότητα ο ιδιώτης πραγματογνώμονας να μην έχει έτοιμη την έκθεση σε ένα μήνα που ζήτησα να του δώσουν, δεν είναι δικαιολογία. Με την ίδια λογική, υπήρχε και η αντίστοιχη πιθανότητα να την είχε έτοιμη. Πολλώ μάλλον όταν ΑΥΤΟ θα τον ΔΙΕΤΑΣΣΕ το δικαστήριο να κάνει, για μία απομαγνητοφώνηση μίας εκπομπής μίας ώρας και έξι λεπτών, για την οποία δεν απαιτείται πάνω από μία μέρα…

Έγινε λοιπόν σεισμός στο Μαξίμου με το άκουσμα της είδησης ότι “πέταξα έξω” στον εφέτη Ζαγοριανό, τον ανακριτή της Siemens, έναν από τους πλέον συστημικούς δικαστικές, και ότι Αντωνιάδης, πρόεδρος και εισαγγελέας είχαν συμφωνήσει να αρχίσει η δίκη που θα τελείωνε την απάτη. Και τα αποτελέσματα του σεισμού τα είδαμε στην αλλαγή της εισαγγελικής πρότασης και στην απόφαση της αναβολής.

Οι εξελίξεις επομένως μετά την απόφαση αυτή και όσα συνέβησαν στο ακροατήριο του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, θα είναι κατακλυσμιαίες και εγώ δεν θα περιμένω βεβαίως την 7η Νοεμβρίου.

Μεταξύ λοιπόν όλων όσα πρόκειται το αμέσως επόμενο διάστημα να συμβούν και θα τα ζήσετε μαζί μου, είναι και το φιτίλι που θα ανάψω την επόμενη εβδομάδα στην σημαντικότερη εισαγγελική έρευνα όλων των εποχών, στη δίδυμη αδελφή της δίκης του αιώνα, αυτής της μήνυσης της 19ης Ιουλίου 2021 στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η προετοιμασία που έκανα για τη δίκη μεταλλάσσεται πλέον σε προετοιμασία για την ποινική διαδικασία της μήνυσης του αιώνα. Και μάλιστα, η προετοιμασία αυτή απαιτεί μακράν πολύ περισσότερη δουλειά για μένα. Γιατί, για να σας δώσω ένα παράδειγμα, τώρα δεν θα κάνω επιλογές στους μάρτυρες που θα καταθέσουν. Τώρα ΟΛΟΙ θα καταθέσουν.

Δεν μιλάμε για ένα απλό φιτίλι…

Έχω γράψει τι έχει γίνει στη μήνυση αυτή από τον κ. Σπυρόπουλο. Σήμερα πήρα στα χέρια μου τα δύο πιστοποιητικά από την Εισαγγελία, στα οποία βεβαιώνεται το στάδιο στο οποίο βρίσκονται σήμερα οι δύο πλέον (προς το παρόν…) δικογραφίες, αφού ο κ. Σπυρόπουλος διαχώρισε την βασική δικογραφία ως προς την κ. Παπαγεωργακοπούλου, την οποία έστειλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 9 Μαρτίου 2022, για να οριστεί εισαγγελική αρχή να διενεργήσει την προκαταρκτική εξέταση μόνο για την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Αυτό είναι το πιστοποιητικό για τη δικογραφία της κ. Παπαγεωργακοπούλου, η οποία διατήρησε τα αρχικά στοιχεία Α.Β.Μ. ΑΑ21-964 (μην υπολογίζετε και τα άλλα ονόματα, και στα δύο πιστοποιητικά υπάρχουν όλα της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α. -στο portal της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων στην δικογραφία κατά της κ. Παπαγεωργακοπούλου υπάρχει μόνο το δικό της όνομα):

 

Διαβάζετε για την εξαγωγή αντιγράφων για τη βασική δικογραφία της μήνυσης με όλους τους υπόλοιπους, η οποία έλαβε στοιχεία Α.Β.Μ. Γ22-721.

Και εδώ το πιστοποιητικό για τη δικογραφία με όλους τους υπόλοιπους (Μητσοτάκη, Τσιόδρα & ΣΙΑ), με τα νέα στοιχεία Α.Β.Μ. Γ22-721, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα στα χέρια του κ. Σπυρόπουλου.

 

 

Διαβάζετε το “οίκοθεν”, που σημαίνει ότι πρόκειται για δικογραφία που σχηματίστηκε (από τον παραπάνω διαχωρισμό) μέσα στην Εισαγγελία και από την ίδια την Εισαγγελία.

Και τώρα αρχίζει…

Υ.Γ. Με μία μικρή αφιέρωση τα παραπάνω, στα κεραυνόπληκτα από το σοκ της 7ης Ιουνίου παρακρατικά σκουπίδια, τα οποία εξακολουθούν να παραμυθιάζουν τους θλιβερούς παρατρεχάμενούς τους (και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν με τη δικογραφία της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α.), ότι η “μήνυση του αιώνα αρχειοθετήθηκε” και με …προκαλούν μάλιστα (πόσο αστείοι γίνονται μερικές φορές…) να ενημερώσω τον κόσμο για την …αρχειοθέτηση. Ξέρετε, τα εκατοντάδες χιλιάδες …ούγκανα, τους εκατοντάδες χιλιάδες …αμόρφωτους που με ακολουθούν, τους …ελάχιστους,  όπως λένε τα σκουπίδια, που μου έχουν απομείνει, από τους οποίους ελάχιστους αυτούς όμως, με …απόγνωση ζητάνε να με …εγκαταλείψουν, απόγνωση, τρόμος και πανικός που δεν θα έδειχναν βεβαίως τα σκουλήκια, αν αυτοί που με ακολουθούν ήταν πράγματι ελάχιστοι…

Καλά, μετρημένες είναι πια οι ώρες των ..ακτιβιστών ( ), των …βιοπαλαιστών αυτών (), που όμως έχουν εγκαταλείψει το …βιος τους για να ασχολούνται …αποκλειστικά μαζί μου, και να φτιάχνουν τη μία σελίδα μετά την άλλη, αφού κάποιος …φοβάται τα στοιχεία που έχουν γι αυτόν () και προσπαθεί να τους κλείσει, αντί να κάνει μηνύσεις στα μέλη της, τα οποία …φοβάται να τα πάει στα δικαστήρια (), καθώς βλέπετε την μήνυσή μου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον τους (που τους έχει κάνει να χοροπηδάνε και να πηδάνε από τη μία σελίδα στην άλλη) ή τη μήνυσή μου κατά της Λιακοπούλου (και είμαστε μόνο στην αρχή με την μήνυση της Λιακοπούλου που προχθές έβριζε τους …δημοσίους υπαλλήλους εφέτες), τις μπέρδεψαν με …likes στο facebook

 

πηγη

Nikos Antoniadis TV

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.