Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ 5.000%

 

 

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ

 ΦΕΤΟΣ ΜΕ 5.000%

 

«Η θνησιμότητα θα αυξηθεί κατά 5000% φέτος».


Ο Todd Callender ήταν ο πρώτος δικηγόρος των ΗΠΑ που μήνυσε το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το Υπουργείο Υγείας και τον FDA για τις εντολές εμβολίων. Το έκανε για λογαριασμό μιας μεγάλης ομάδας στρατιωτών.

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι μέχρι το 2021, θα υπάρξουν περίπου 1.100 τοις εκατό περισσότεροι θάνατοι στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ ως αποτέλεσμα των ενέσεων mRNA στην ηλικιακή ομάδα 18-40 ετών. Αναφέρθηκε στη Βάση Δεδομένων Αμυντικής Ιατρικής Επιδημιολογίας (DMED). Σύμφωνα με τις αρχές, αυτή η κορύφωση θανάτου είναι αποτέλεσμα «λάθους δεδομένων».

Η μεγαλύτερη γενοκτονία ποτέ

Ο Callender δήλωσε πρόσφατα στην επιτροπή κορωνοϊού του δικηγόρου Reiner Füllmich: «Αναμένουμε ότι η υπερβολική θνησιμότητα θα αυξηθεί κατά 5000 τοις εκατό φέτος».

«Αυτό είναι μια γενοκτονία».

Περίπου 1.100 τοις εκατό περισσότερες περιπτώσεις ασθένειας καταγράφηκαν επίσης πέρυσι, είπε ο δικηγόρος. Σκεφτείτε του καρκίνους, τα καρδιακά προβλήματα, θρόμβους και ούτω καθεξής. Υγιείς στρατιώτες ηλικίας 18 έως 40 ετών αρρωσταίνουν ξαφνικά μαζικά. Το εμβόλιο καταστρέφει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, τόνισε ο δικηγόρος, ο οποίος εξήγησε ότι πρόκειται για μια μορφή AIDS (ανοσοανεπάρκεια).

Η πραγματική επιδημία

Οι Ισραηλινοί το γνωρίζουν αυτό και έχουν ήδη δημοσιεύσει έγγραφα σχετικά με αυτό, τόνησε. «Όλοι όσοι έχουν κάνει τα εμβόλια έχουν κάποια μορφή AIDS. Σε άτομα που έχουν κάνει ένα εμβόλιο, το 30% της φυσικής τους ανοσίας έχει καταστραφεί. Μέχρι να κάνουν τρεις ενέσεις, η φυσική τους ανοσία έχει εξαφανιστεί εντελώς».

Σύμφωνα με τον Callender, ο οποίος πέρασε 20 χρόνια στον κλάδο των ασφαλίσεων ζωής, είναι η πραγματική επιδημία.


KORAKAS NEWS

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.