ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 47ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ! ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 47ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ

 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ! ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ

 ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ

 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ

 ΕΝΕΣΕΙΣ


ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΑΣ... 

ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. 

ΚΑΛΗ ΑΝΚΥΚΛΩΣΗ!

Σοκ πέθανε 47χρονη

Πέθανε στις 2 Ιουνίου 2022

Απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών η Χριστίνα Γεωργιάδου – Κουτέ. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στη Λάρισα.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Μάριο Κουτέ, τα παιδιά της Μαρία, Κωνσταντίνο, τους γονείς της Μαρία Γεωργιάδου, Ελπίδα Κουτέ, τα αδέλφια της: Αριστείδης – Αικατερίνη Κουτέ, Στέφανος- Ελευθερία Κουτέ, τα ανίψια., Ελπίδα, Μάριος, Άννα και λοιπούς συγγενείς.

onlarissa

KORAKAS NEWS

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.